Μια 11άδα tips για τον αγώνα του ΑΟ Ξάνθη με τον Διαγόρα στη Ρόδο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτήν την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΑΟ Ξάνθη να φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Διαγόρα.

O αγώνας έχει περάσει από χίλια κύμματα και ακόμα βρίσκεται στον «αέρα» αλλά επίσημα είναι προγραμματισμένος για τις 15:00.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, το ThrakiSportS σας μεταφέρει 11 ενδιαφέροντα tips για να είστε διαβασμένοι για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

1. Από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν αναβλήθηκε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην Αθήνα και δεν επέτρεψαν χθες πτήσεις από το Ελ. Βενιζέλος, η Ξάνθη έπρεπε βρει οποιονδήποτε τρόπο ώστε να πάει στη Ρόδο για τον αγώνα. Δείτε πως με ένα κλικ ΕΔΩ.

2. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Ξάνθη προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Τρίκαλα φτάνοντας στις τρεις στο πρωτάθλημα και δυο συνεχόμενες. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΟΞ είναι τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

3. Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή. Αυτός έχει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, όπως επίσης έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΑΟΞ.

4. Η Ξάνθη έχει δώδεκα βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Δόξα Δράμας. Απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Ιωνικός. Από την άλλη ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην έβδομη θέση στους -6 από την κορυφή και στους -1 από τον ΑΟΞ αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Ξάνθη.

5. Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Διαγόρα Ρόδου. Στην μικρή προϊστορία που έχουν μεταξύ τους, η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει ηττηθεί ποτέ ανεξαρτήτου έδρας και δίχως να δεχθεί κάποιο γκολ. Δείτε το σχετικό αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Συνολικά 7 είναι οι παίκτες που έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του Διαγόρα Ρόδου. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Η αποστολή της Ξάνθης μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε αναμένεται να πετάξει υο μεσημέρι για την Ρόδο, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει. Δείτε ποιοι είναι οι 23 παίκτες που πήρε μαζί του ο Τόνι Πόποβιτς σε αυτήν την αποστολη με ένα κλικ ΕΔΩ. Τρεις απουσίες έχει και ο Διαγόρας που θα αντιμετωπίσει μάλλον λαβωμένος την Ξάνθη. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Με την αφορμή της αναμέτρησης με τον Διαγόρα Ρόδου το ThrakiSportS θυμήθηκε τον Διαγόρα της… Ξάνθης, την ομάδα του Διαγόρα Νέας Κεσσάνης που έκανε μεγάλη πορεία με δυο τίτλους και συμμετοχές στην Δ’ Εθνική το πρώτο μισό της δεκαετίας του ’90. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο άσσος παίζεται μόλις στο 4.45 ενώ η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 1.80. Δείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις της NoviBet με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γιώργος Βρέσκας από την Πιερία με βοηθούς τους Δημόπουλο (Φλώρινας) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε Τακίδης (Κιλκίς). Παρατηρητής θα είναι ο Τρύφων Πέτρου της ΕΠΣ Δράμας.

11. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 15:00 αν και λογικά θα καθυστερήσει η έναρξή της μια με μιαμιση ώρα – και θα υπάρχει live μετάδοση από το ThrakiSportS και ενώ αρχικά θα είχε τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 άλλαξε και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports 4 της ERT Flix (δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Την ίδια ώρα ή λίγο νωρίτερα διεξάγονται και τα άλλα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής. Δόξα Δράμας – Ιωνικός στις 13:30, ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης στις 14:45, ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Τρίκαλα, Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας και Χανιά – Παναχαϊκή στις 15:00. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.