LIVE από το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για την SL2: Διαγόρας – ΑΟ Ξάνθη και η υπόλοιπη 9η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντατά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί κανονικά και παράλληλα θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στη Ρόδο με τον Διαγόρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ωρα 13:55 Ο αγωνας όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί κανονικά αφού στις πριν 50 λεπτά προσγειώθηκε η πτήση τσάρτερ της Ξάνθης στην Ρόδο (ταξίδεψε κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη) ενώ πριν 10 ακριβώς λεπτά προσγειώθηκε στη Ρόδο και η πτήση από την Αθήνα που μεταφέρει τους διαιτητές.

Ωρα 13:58 Διαιτητής της αναμέτρησης υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί ο Γιώργος Βρέσκας από την Πιερία με βοηθούς τους Δημόπουλο (Φλώρινας) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε Τακίδης (Κιλκίς).

Ωρα 14:01 Παρατηρητής ήταν να είναι ο Τρύφων Πέτρου της ΕΠΣ Δράμας αλλα όπως έχει γραφτεί στο ThrakiSportS, το πρωί η ΚΕΔ τον άλλαξε αφού δεν μπορούσε να ταξιδέψει και ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ωρα 14:03 Αλλαγη παρατηρητή ανακοινώθηκε και στον αγώνα Χανιά- Παναχαϊκή, παρατηρητής αντί του Πέτρου Δροσινού (Χαλκιδικής) θα είναι ο Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου). Λεπτομέρειες για αυτές τις αλλαγές με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:07 Ηδη εχει ξεκινήσει και το ματς Δόξα Δράμας – Ιωνικός και η γηπεδούχος ομάδα έχει ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αντερσον στο 23ο λεπτό. Δόξα Δράμας – Ιωνικός 1-0

Ωρα 14:09 Στην Δράμα στο 29′ μετά από γύρισμα του Κάστρο μέσα στην περιοχή ο Ρόλε έκανε το πλασέ και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στεφανάκου! Παραμένει το 1-0 υπέρ της Δόξας.

Ωρα 14:12 Πέραν του Δόξα Δράμας – Ιωνικός στις 13:30 έχουμε σήμερα στο πρόγραμμα τα ματς ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης στις 14:45 και τα παιχνίδια ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Τρίκαλα, Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας και Χανιά – Παναχαϊκή στις 15:00.

Ωρα 14:14 Επισημα στις 15:00 είναι προγραμματισμένο και το ματς του Διαγόρα με την Ξάνθη αλλά επειδή ακόμα δεν έχουν φτάσει οι φιλοξενούμενοι και οι διαιτητές στο γήπεδο, η λογική λέει ότι θα έχουμε μια καθυστέρηση

Ωρα 14:17 Θυμίζουμε ότι ενώ ο αγώνας Διαγόρας – ΑΟΞ ήταν προγραμματισμένο να καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ακριβώς λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν θα καλυφθεί με μονοκάμερο από την ERT Sports 4 ενώ η ΕΡΤ 3 θα καλύψει το ματς Καραϊσκάκης – Τρικαλα.

Ωρα 14:20 Λήξη ημιχρόνου στην Δράμα όπου ο πρωτοπόρος Ιωνικός βρίσκεται πίσω στο σκορ με το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Δράμας -Ιωνικός Νίκαιας 0-1

Ωρα 14:25 Εφτασε στο γηπεδο η Ξάνθη και περιμένουμε και τους διαιτητές σε λίγη ωρα για να μαθουμε και με ποια καθυστερηση θα ξεκινησει το ματς

Ωρα 14:29 Υπενθυμίζεται ότι αυτή θα είναι μόλις η πέμπτη φορά που θα αναμετρηουν μεταξυ τους οι δυο ομάδες σε επίδημο παιχνίδι. Και τις τέσσερις προηγούμενες, όλες γι Β’ Εθνική, η Ξάνθη δεν δέχτηκε ποτέ γκολ.

Ωρα 14:33 Για την ακρίβεια η Ξάνθη έχει τρεις νίκες με 3-0, 2-0 και 1-0 και ενα ματς έληξε ισόπαλο 0-0 στην Ρόδο. Ολα αυτα τα ματς στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 80, σχεδόν 40 χρόνια πριν

Ωρα 14:36 Μολις πληροφορείται το ThrakiSportS ότι το παιχνίδι Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη θα ξεκινήσει με μιση ωρα καθυστερηση, στις 15:30

Ωρα 14:40 Σε πέντε λεπτά ξεκινά στην Ιαράπετρα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ήδη ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο στο ματς της Δράμας

Ωρα 14:45 Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Ξάνθη προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Τρίκαλα φτάνοντας στις τρεις στο πρωτάθλημα και δυο συνεχόμενες. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΟΞ είναι τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ωρα 14:49 Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή. Αυτός έχει δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, όπως επίσης έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΑΟΞ.

Ωρα 14:54 Η Ξάνθη έχει δώδεκα βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Δόξα Δράμας. Απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Ιωνικός, ο οποίος όμως χάνει αυτήν την στιγμή.

Ωρα 14:56 Από την άλλη ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην έβδομη θέση στους -6 από την κορυφή και στους -1 από τον ΑΟΞ αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Ξάνθη.

Ωρα 14:58 In other news, τεράστια πρόκριση από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open επί του Ραφα Ναδάλ.

Ωρα 15:01 Εναρξη πλέον σιγά σιγά σε όλα τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής πλην της αναμέτρησης της Ρόδου και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και την σέντρα αναμένοντας και τις συνθέσεις από την Ρόδο

Ωρα 15:03 Γκολ στην Ιεράπετρα για τους φιλοξενούμενους με τον Μπουτσάκη μόλις στο 5ο λεπτό. ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1

Ωρα 15:05 Γκολ και στην Δράμα για την Δόξα Δράμας που δειχνει να κλειδώνει τη νίκη και να γκρεμίζει τον Ιωνικό από την κορυφή. Σκορερ ο Αγγελοπουλος. Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-0

15:08 Ο Ιωνικός μειώνει άμεσα με τον Ρολ στο 82′ και δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1

15:18 Η ενδεκάδα της Ξάνθης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

15:09 Η ενδεκάδα του Διαγόρα Ρόδου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

15:25 Τέλος παιχνιδιού στην Δράμα με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1

15:32 Oι δύο ομάδες κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο

15:35 Σέντρα στην αναμέτρηση.

5′ Ημίχρονο στην Ιεράπετρα. ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1

7′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στην Ρόδο, χωρίς την μεγάλη φάση.

11′ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς, μοιρασμένη η κατοχή για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι κέντρου.

13′ Πρώτη τελική για τους γηπεδούχους με τον Ίτσο να μπλοκάρει το σουττου Σμυρλή.

15′ Σέντρα του Σανδραβέλη απο δεξιά, μπλοκάρει εύκολα ο Ίτσο.

15′ Ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καραϊσκάκης στην Άρτα κόντρα στα Τρίκαλα. Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα 1-0

17′ Αποτελέσματα ημιχρόνο: Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα 1-0, Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 0-0, Χανιά – Παναχαϊκή 0-0 και ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1.

20′ Λάθος του Ίτσο που τροφοδότησε άθελά του τον Λινάρδο, αυτός προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά ο Ίτσο ήταν στην θέση του κια μπλόκαρε την μπάλα.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα, με το σουτ του Ντοριβάλ να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ίτσο.

23′ Πιέζει ο Διαγόρας την Ξάνθη στα τελευταία λεπτά που βρίσκεται σε θέση άμυνας.

24′ Πρώτη καλή στιγμή χωρίς να σημειωθεί τελική για την Ξάνθη. Ο Σρόιγεν βγήτε ταχύτατα στην αντεπίθεση με δύο απέναντι σε έναν, πάσαρε στο Βόλτερες που παίζει σέντερ φορ αλλά το σουτ του κόντραρε στον αμυνόμενο που τον πρόλαβε.

25′ Πρώτη κάρτα για τον Διαγόρα με τον Σανδραβέλη.

27′ ΑΞίζει να σημειωθεί πως υπάρχει έντονος άνεμος ο οποίος είναι ευνοϊκός για την ομάδα της Ρόδου και δυσκολεύει τις προσπάθειες της Ξάνθης.

29′ Κερδίζει κάποια μέτρα στο γήπεδο η Ξάνθη.

33′ Σέντρα από τον Ρουγκάλα από δεξιά, μπλοκάρει και πάλι ο Ίτσο.

37′ Πρώτη κάρτα για την Ξάνθη με τον Έμπερτ σε εναέρια διεκδίκηση.

40′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα. Σέντρα του Σανδραβέλη από δεξιά, κεφαλιά του Ντοριβάλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ίτσο.

43′ Κάθε πλάγιο από δεξιά είναι σχεδόν σαν κόρνερ για τον Διαγόρα με τις πολύ δυνατές εκτελέσεις του Σανδραβέλη, που μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται καλά από τους αμυνόμενους.

45’+1′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Διαγόρα, μετά το λάθος του Θυμιάνη στον χώρο του κέντρου και κίτρινη για τον Τάσο Παπάζογλου.

45+1′ Απευθείας εκτέλεση του Ντοριβάλ, η μπάλα περνάει αρκετά μέτρα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ίτσο.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος από την Ξάνθη, που έχει ελαφρυντικα για την εμφάνισή της. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη 0-0

15:25 Αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδιασε εξέλιξη: ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1 (77′), Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 0-0 (73′), Χανιά – Παναχαϊκή 0-0 (71′), Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα 1-0 (67′). Νωρίτερα τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος. Πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Αλάεθ να παίρνει την θέση του Κονέ

48′ Γκολ για τον Διαγόρα. Μια από τις πολλές σέντρες του Σανδραβέλη από τα δεξιά, ο Μπαστακός έκανε την κεφαλιά και ο Αλάεθ στην πρώτη του επαφή στην μπάλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

50′ Τελικό αποτέλεσμα: ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης 0-1.

53′ Σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά, σουτ στην κίνηση από τον Ντοριβάλ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ίτσο.

57′ Επικύνδυνο γύρισμα του Σμυρλή από δεξιά, μπλοκάρει ο Ίτσο.

58′ Δύο αλλαγές για την Ξάνθη, ο Κανπνίδης στην θέση του Βόλτερς και ο Κέβιν στην θέση του Παντελιάδη. Δεν αλλάζει η διάταξη.

60′ Μεγάλη στιγμή για την Ξάνθη. Ο Σρόιγεν γύρισε από αριστερά στον Καπνίδη, με τον Τσέλιο να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Έλληνα επιθετικού.

61′ Τελικά αποτελέσματα: Λεβαδειακός – ΑΠόλλων Λάρισας 0-0, Χανιά – Παναχαϊκή 0-0, Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα 1-0. Νωρίτερα Δόξα Δράμας – Ιωνικός 1-0 και ΟΦ Ιεράπετρας – Εργτέλης 0-1.

63′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο θυμιάνης μετά το κόρνερ του Έμπερτ σουτάρει στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

65′ Συνεχόμενες επιθέσεις για τον ΑΟΞ αποκλειστικά από αριστερά με τον Σρόιγεν και τα ανεβάσματα του Κέβιν Γκαρσία.

67′ Άλλες δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ που δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρισκάρει. Ο Τάτος στην θέση του Τέσιγια και ο Ντίνας στην θέση του Σρόιγεν.

68′ Ο Έμπερτ φαίνεται να έρχεται λίγο πιο πίσω με την είσοδο του Τάτου και την έξοδο του Τεσίγια, για να οργανώσει τις επιθέσεις.

69′ Αλλαγή και για τον Διαγόρα. Την θέση του Λινάρδου πήρε ο Αυγενικού.

72′ Η Ξάνθη πιέζει. ο Διαγόρας σε θέση άμυνας.

73′ Σέντρα του Σανδραβέλη από δεξιά, η κεφαλιά του Αυγενικού άουτ.

74′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με το σουτ του Έμπερτ από αριστερά να απομακρύνει ο Τσέλιος σε κόρνερ.

74′ Τρίτη αλλαγή για τον Διαγόρα, ο Σελινιωτάκης πέρασε στη θέση του Ντοριβάλ.

75′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Τάσος Παπάζογλου έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Έμπερτ, μπλόκαρε ο Τσέλιος.

76′ Πολύ καλή στιγμή για τον Διαγόρα, μετά το κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά και ο ϊτσο έχασε την φάση, αλλά από πολύ κοντά έγινε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

78′ Ζητούν πέναλτι οι γηπεδούχοι για χερι του Βέρκερ, το παιχνίδι συνεχίζεται.

80′ Κίτρινη στον Σάββα Σιατραβάνη για μαρκάρισμα στον χώρο του κένττου.

81′ Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μυστακίδης πήρε τη θέση του Σιατραβάνη.

84′ Μπήκαμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, η Ξάνθη ψάχνει την στιγμή της για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα στην Ρόδο.

85′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη, σουτ του Τάτου έξω από την περιοχή μετά την πάσα του Στάθη, ο Τσέλιος μπλόκαρε εύκολα αν και είχε αρκετά σώματα μπροστά του.

87′ Κίτρινη για τον Θυμιάνη για μαρκάρισμα στον Κωστούλα στον χώρο του κέντρου.

88′ Η Ξάνθη προσπαθεί να βρει την στιγμή της, όλος ο Διαγόρας πίσω.

89′ Τρία συνεχόμενα κόρνερ για τους γηπεδούχους που κερδίζουν πολύτιμο χρόνο.

90′ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα. Μανωλάκης και Κάκκο πήραν τις θέσεις των Μπαστακού και Σμυρλή αντίστοιχα.

90’+1′ 4′ έξτρα χρόνος.

90’+2′ Σέντρα του Τάτου, κεφαλιά του προωθημένου Τάσου Παπάζολγου, η μπάλα άουτ.

90’+4′ Τέλος παιχνιδιού. Η Ξάνθη ηττήθηκε από τον Διαγόρα στην Ρόδο και δέχτηκε την δεύτερη ήττα στην σεζόν. Τελικό αποτέλεσμα: Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγα λεπτά…