Champions League: Διέλυσε η Παρί την Μπάρτσα, νίκη και για Λίβερπουλ, μικρές αλλαγές στο ThrakiSportS Predictor

Μικρές αλλαγές είχαμε στην κορυφή του ThrakiSportS Champions League Predictor Game που επέστρεψε με την επιστροφή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 οι φιλοξενούμενες ομάδες πέτυχαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και έχουν πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό θέσεις για τους προημιτελικούς του Champions League μετά τις εκτός έδρας νίκες τους επί των Μπαρτσελόνα με το εντυπωσιακό 4-1 και Λειψίας με 2-0.

Ίσως τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στο Champions League πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου». Χωρίς τον Νεϊμάρ στην αποστολή, ο Κιλιάν Εμπαπέ «σκότωσε» με χατ τρικ την «Μπαρτσα» και με το εμφατικό 4-1 η ρεβάνς της 10ης Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Από την άλλη, η Λίβερπουλ άφησε πίσω την κακή της πορεία στην Premier League, όπου μετά από 3 σερί ήττες έμεινε (ουσιαστικά) εκτός τίτλου (σ.σ. έχει τεθεί νοκ άουτ και από τις άλλες δύο εγχώριες διοργανώσεις, το FA Cup και το League Cup) και στον ρεαλιστικά πιο εφικτό στόχο που της έχει απομείνει, το Champions League, «φώναξε»… παρούσα. Με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος από τους Σαλάχ και Μανέ οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Λειψίας (ο αγώνας έγινε στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης) και σε μεγάλο βαθμό έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 10ης Μαρτίου.

Πάντως, τα αποτελέσματα αυτά δεν προκάλεσαν μεγάλες αλλαγές στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League, το υπολοιπο προγραμμα και η βαθμολογία στο Predictor έχουν ως εξής:

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)       1-4
(28′ πεν. Μέσι – 32′, 65′, 85′ Μπαπέ, 70′ Κιν)
             
Λειψία (Γερμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)                 0-2
(53′ Σαλάχ, 58′ Μανέ)
          
Πόρτο (Πορτογαλία)-Γιουβέντους (Ιταλία)             17/02        
Σεβίλη (Ισπανία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)              17/02        
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Τσέλσι (Αγγλία)         23/02       
Λάτσιο (Ιταλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)          23/02       
Αταλάντα (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)           24/02       
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)      24/02       

Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 9,10,16 και 17 Μαρτίου.