Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο πλημμυρισμένο γήπεδο της Σαγήνης με τη βοήθεια του Δήμου Ορεστιάδας

Με ευχαριστήρια επιστολή του, το Δ.Σ. του Ηρακλή Σαγήνης εκφράζει δημόσια τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον Δήμο Ορεστιάδας για την άμεση βοήθεια που έδωσε στον σύλλογο μετά τις καταστροφές που είχε από τις πλημμύρες στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση ως σύλλογος να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Ορεστιάδας και τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κύριο Αρχοντίδη Αρχοντή για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες που έκαναν ώστε να αποκατασταθούν πολλές από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο μας από την καταστροφική πλημμύρα πριν από ένα μήνα.

Ο κύριος Αρχοντίδης και το κλιμάκιο του Δήμου ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή που αντικρίσαμε το κατεστραμμένο γήπεδο μας και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε το γήπεδο να ξαναγίνει λειτουργικό για όλο τον κόσμο.

Με την παρούσα επιστολή λοιπόν ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Δήμο Ορεστιάδας για την σταθερή υποστήριξη του στην προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε ζωντανό ένα σύλλογο που αποτελείται από 200 και πλέον ανθρώπους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο τους.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.