Προς αναβολή το Διαγόρας Ρόδου – ΑΟΞ καθώς δεν μπορεί να πετάξει η ομάδα της Ξάνθης

Η πτήση που ακυρώθηκε από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα, για την οποία έκανε ανάρτηση πιο πριν το ThrakiSportS, επηρεάζει όπως όλα δείχνουν και την διεξαγωγή του αγώνα Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη.

Με αυτήν την πτήση θα πετούσε για την Αθήνα η αποστολή του ΑΟΞ και στη συνέχεια υπήρχε προγραμματισμένη για τις 18:00 το απόγευμα η πτήση για την Ρόδο – η οποία επίσης τίθεται εν αμφιβόλω αφού αυτήν την στιγμή ακυρώνονται η μία μετά την άλλη οι πτήσεις από και προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Όλα δείχνουν ότι οδηγείται προς απόλυτη επιβεβαίωση το ρεπορτάζ του ThrakiSportS από την Παρασκευή, που ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο να μπορέσει να φτάσει η ομάδα της Ξάνθης στη Ρόδο για την διεξαγωγή του αγώνα. Ακόμα και αν καταφέρει ο ΑΟΞ να φτάσει στην Αθήνα, δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν πτήσεις για Ρόδο όπου επίσης επικρατούν ισχυροί άνεμοι.

Αυτήν την στιγμή πάντως δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις ούτε από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, καθώς και αυτές ακυρώνονται. Την ίδια ώρα, δεν υπήρχε για την Τρίτη καμία προγραμματισμένη πτήση από την Θεσσαλονίκη για την Ρόδο. Υπάρχει μια από Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης και άλλη μια απευθείας από Θεσσαλονίκη για Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά και αυτές είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν, όχι μόνο λόγω του αναμενόμενου παγετού στα αεροδρόμια αναχωρήσεων αλλά κυρίως λόγω των θυελλωδών ανέμων στη Ρόδο.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, η ομάδα της Ξάνθης ήδη έχει ενημερώσει την διοργανώτρια αρχή για αυτή την εξέλιξη και περιμένει την απόφαση για αναβολή προφανώς της αναμέτρησης. Ένα πολύ μικρό σενάριο θέλει την μετάθεσή της κατά μία ημέρα, για την Πέμπτη δηλαδή, δεδομένου ότι Ξάνθη και Διαγόρας αγωνίζονται μετά την Κυριακή, αλλά θεωρείται πολύ μικρό αυτό το ενδεχόμενο δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.