Καταγγέλλει μπούλινγκ από προπονητή του στη Θράκη πρώην παίκτης Λεύκιππου και Ασπίδας: «Είμαστε άνθρωποι και όχι γουρούνια…»

Μια ανάρτηση μου συζητιέται ήδη στα μπασκετικά στέκια της Θράκης και όχι μόνο είναι αυτή του Καστοριανού πρώην παίχτη της Ασπίδας και του Λεύκιππου Ξάνθης Μιχάλη Κουμπάνη.

Ο 26χρονος φοιτητής στο Πολυτεχνέιο Ξάνθης και πρώην γκαρντ των Καστοριάς, Ασπίδας Ξάνθης για μια τετραετία και μια τριετία του Λεύκιππου, με αφορμή τα θέματα άσχημης συμπεριφοράς σε διάφορους χώρους της ζωής μας, έθιξε και το θέμα του bullying που υπάρχει στο χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε δικά του βιώματα που είχε από το χώρο του μπάσκετ χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιους. Μαζί του φαίνεται να συμφωνούν ο πρώην πρόεδρος του στον Λεύκιππο Ματθαίος Σαββίδης και αρκετοί μπασκετμπολίστες πατώντας like στην παρακάτω ανάρτηση που είναι προφανές ότι αφού αναφέρεται σε τελευταίες χρονιές στα παρκέ έχει να κάνει με την περίοδο της παρουσίας του στην Θράκη.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κουμπάνη έχει ως εξής:

Ομολογώ ότι και στον χώρο του ΜΠΑΣΚΕΤ υπάρχουν συχνά περιστατικά BYLLYING. Σε μια από τις τελευταίες μου χρονιες στο παρκέ ενας ”προπονητής μου”, μείωνε εμένα και τους συμπαίκτες μου σε καθημερινή βάση. Μιλούσε επιθετικά και πρόσβαλε σε προσωπικο επίπεδο πολλούς από εμάς καθημερινά. Είθισται βέβαια στον αθλητισμο οι προπονητές να έχουν αυτό το δικαίωμα. Όμως, είμαστε άνθρωποι και όχι γουρούνια. Αυτό που έμαθα λοιπόν είναι, ότι πρέπει να αντιδράμε και να βαζουμε τα ορια μας ακομα και στον προπονητή μας, στο αφεντικό μας, στους γονείς μας κτλπ…