Απάντηση Κεχαγιά για τις καταγγελίες Ντοριβάλ: «Μάλλον δεν έχει καλή μνήμη, όλοι κρινόμαστε»

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και νυν του Διαγόρα Ροδου Ντορίβα Ντοριβάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε κατληγγειλε ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τους συνεχείς δανεισμούς του από την Ξάνθη, για αυτό και έφυγε εκτός Ελλάδος μετά την πρώτη εμπειρία στην χώρα μας.

Παράλληλα, στη συνέντευξη στο MetroSport που παραχωρήθηκε το Σάββατο αλλα αναδημοσιεύθηκε από το ThrakiSportS το πρωί της Τρίτης ενόψει και της αναμέτρησης Διαγόρας-ΑΟΞ, κατηγόρησε ονομαστικά τον Νίκο Κεχαγιά ως τον προπονητή που τον έδιωχνε κάθε φορά από την ομάδα της Ξάνθης και τον έδινε δανεικό σε άλλους συλλόγους.

«Ο τότε προπονητής μου, ο Νίκος Κεχαγιάς δεν με ήθελε στην ομάδα, γι’ αυτό και πήγα στον Θρασύβουλο. Δεν μου άρεσε η κατάσταση αυτή, αλλά έκανα υπομονή. Γύρισα, μετά τον δανεισμό μου, αλλά στην ομάδα γύρισε και ο Κεχαγιάς, ο οποίος παρέμεινε αρνητικός κι έτσι πήγα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεν άντεξα να μείνω στην Ελλάδα και έφυγα στη Βραζιλία. Εφυγα, όχι μόνο από την Ξάνθη αλλά και γενικά από την Ελλάδα γιατί δεν άντεχα τους δανεισμούς», είπε μεταξύ άλλων ο Ντοριβάλ.

Ο Νίκος Κεχαγιάς, νυν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Κ19 της Ελλάδας σε μια σπάνια δημόσια παρέμβασή του, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην ανάρτηση του ThrakiSportS σχετικά με αυτό το θέμα της συνέντευξης Ντοριβάλ. Συγκεκριμένα ο Κεχαγιάς, που είναι και ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές ως παίκτης με την φανέλα της Ξάνθης, ανέφερε:

«Δεν γράφω και δεν απαντώ συχνά .Μάλλον ο Ντοριβάλ όμως δεν έχει καλή μνήμη γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Όταν έφυγε η μάλλον όταν τον έδωσε δανεικό στον Θρασύβουλο η Ξάνθη ξέχασε μάλλον ότι εγώ ήμουν προπονητής στον Θρασύβουλο και όχι στην Ξάνθη και τον ζήτησα να έρθει εκεί δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβολαίο. Την επόμενη χρονιά που ήμουν προπονητής στην Ξάνθη ναί έκρινα πως δεν ήταν για επίπεδο Super League. Αν έπραξα καλά η όχι η πορεία κάθε αθλητή το δείχνει».