Ακυρώθηκε και η πτήση για Ρόδο – Εν αναμονή ακόμα της απόφασης της Λίγκας


Εν αναμονή της απόφασης της Λίγκας για την τύχη του αγωνα της Ξάνθης στη Ρόδο με τον Διαγόρα βρίσκονται οι άνθρωποι του ΑΟΞ.

Μετά την ακύρωση της πτήσης από Αλεξανδρούπολη αναζητήθηκαν άλλες λύσεις αλλά ακόμα και αν βρισκόταν τρόπος μέχω Θεσσαλονίκης να πετάξει για Αθηνα η αποστολή, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ακυρώνεται και η μοναδική πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα για Ρόδο μέσα στη μέρα, που είχε προγραμματιστεί για τις 18:10.

Επόμενες πτήσεις είναι από Αθήνα στις 9:00 το πρωί – αλλά εξαιρετικά αμφίβολη λόγω του παγετού στην Αθήνα, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης υπάρχει πτήση για Ρόδο απευθείας από την Θεσσαλονίκη – εφόσον το επιτρέχουν οι θυελλώδεις άνεμοι στο νησί των Δωδεκανήσων. Συνεπώς είναι ασφαλές το συμπέρασμα ότι ο αγώνας ΔΕΝ θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Αναμένεται η απόφαση της Λίγκας για την αναβολή και κυρίως για τον ορισμό του. Αν δηλαδή θα πάει απλα 24 ώρες μετά, οπότε θα πρέπει να πετάξει η Ξάνθη την Τετάρτη ή αν θα πάει στην πρώτη ελεύθερη ημερομηνία – πρακτικά την άλλη Τετάρτη γιατί μετά η επόμενη ελεύτερη ημερομηνία της Ξάνθης είναι σε πέντε εβδομάδες από τώρα, τρίτο δεκαήμερο του Μαρτιου…