Συγκλονίζει ο παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής Νίκος Κοβάτσεφ για τον αγώνα ζωής της 7χρονης ξαδέλφης του

Συγκλονίζει ο νεαρός αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής, Νίκος Κοβάτσεφ, για την ξαδερφούλα του Σόφη, κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, Αντώνη Κοβάτσεφ, η οποία πάσχει από όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη.

Ο αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής έστειλε μέσω του ThrakiSportS το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα προς τον κόσμο για την μικρή του ξαδερφούλα αναφέροντας:

“Η Σόφη είναι ένα καταπληκτικό χαμογελαστό πλάσμα που αγωνίζεται από την ημέρα που γεννήθηκε για να μεγαλώσει και να ζήσει φυσιολογικά. Έχει περάσει και περνάει πολύ δύσκολα με τα προβλήματα υγείας της αλλά το παλεύει. Ευτύχως ο Αντώνης και η μητέρα της, η Μίνα, τη λατρεύουν και έχουν καταφέρει να την κρατήσουν όσο πιο δυνατή γίνεται μέχρι σήμερα. Όμως τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα και χρειάζεται τη συνδρομή όλων μας. Εύχομαι κι ελπίζω να τα καταφέρει για μια ακόμη φορά και να γίνει ένα θαύμα για να μεγαλώσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, από τη στιγμή που θα μπορέσει να κάνει την επόμενη κρίσιμη επέμβαση στις ΗΠΑ. Ειλικρινά ο κόσμος του βόλεϊ από χθες δείχνει ενδιαφέρον γιατί όλοι σέβονται και αγαπούν το θείο μου τον Αντώνη και πιστεύω θα του σταθούν σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής του.”

Από εχθές το βράδυ και μέσω του NOVASPORTS αλλά και άλλων μέσων, η οικογένεια του παλαίμαχου αθλητή ζητάει την βοήθεια του κόσμου έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό των 300.000 ευρώ για την θεραπεία της στο Μαϊάμι, ποσό το οποίο η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι ένα μικρό πόσο έτσι ώστε η μικρή αγωνίστρια να κερδίσει και αυτήν την μάχη της ζωής στα 7 της χρόνια.

Περισσότερα στοιχεία παρακάτω στο ποστάρισμα του Novasports.gr: