Οριστικό τέλος Λουτσέσκου και Τσονάκα από Αλ Χιλάλ! Ανακοίνωσε την απόλυσή τους η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Λύθηκε η συνεργασία του πρώην προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League Ασίας.

Μαζί λύνεται και η συνεργασία της ομάδας με τον Ξανθιώτη στενό του συνεργάτη Γιώργο Τσονάκα, που τον είχε ακολουθήσει από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ και ακολούθως στην Σαουδική Αραβία. Ουσιαστικά, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, πρόκειται για απόλυση αλλά με ευχαριστίες για το έργο του.

Η θητεία τους στην Αλ Χιλάλ ήταν άκρως επιτυχημένη, αλλά φέτος τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και η τελευταία ήττα από την ουραγό της βαθμολογίας το πρωτάθλημα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Σαουδαραβική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφυγε το καλοκαίρι του 2019 από τον ΠΑΟΚ, για να βρεθεί στον πάγκο της Αλ Χιλάλ και την οδήγησε στην απόλυτη κορυφή, κατακτώντας πρωτάθλημα (2019), Κύπελλο (2020) αλλά και το Champions League Ασίας (2020). Ο διάδοχος του Λουτσέσκου θα ειναι ο προπονητής της Κ19 του συλλόγου που είναι ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο με την Εθνική Βραζιλίας.