Μετακομίζει από το Open του Ιβάν Σαββίδη στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη η Δέσποινα Βανδή

Μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού μέσα από την συχνότητά του θα προβάλλεται από το τέλος του μήνα η εκπομπή My Greece με την Δέσποινα Βανδή, σύζυγο του αλεξανδρουπολίτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προέδρου της ΑΕΚ Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τα ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο Mega με τη Δέσποινα Βανδή από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Ταξίδια που θα φέρουν τις ομορφιές κάθε τόπου μπροστά στα μάτια μας. Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές.

Όλα αυτά είναι «My Greece» για τη Δέσποινα Βανδή. Είναι εικόνες, χρώματα, αρώματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που το Mega μας καλεί να γνωρίσουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια ακριβώς εκπομπή παρουσίαζε μέχρι πέρυσι η Δέσποινα Βανδή στο Open του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, εκεί όπου μέχρι πριν δύο χρόνια έκανε και ποδοσφαιρική εκπομπή ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης. Μάλιστα η Βανδή μέχρι και το τέλος του 2020 μετείχε και στο σόου του Open “Just the two of us”.

«Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής. Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις.

Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο.

Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους», καταλήγει το δελτίο Τύπου του Mega.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΒΑΝΔΗ