Το μέλλον του ποδοσφαίρου της Θράκης σε μια φωτο: Λογαράς, Κοτόπουλος και Στοΐνοβιτς στην Εθνική Κ19 του Νίκου Κεχαγιά

Τις προπονήσεις τους ελέω του χιονιά ολοκλήρωσαν πρόωρα στην Θεσσαλονίκη οι τρεις Θρακιώτες διεθνείς της Κ19 της Εθνικης Ελλάδας.

Οπως είχε προβλέψει από το πρωί του Σαββάτου το ThrakiSportS, η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Κεχαγιά δεν μπόρεσε να προπονηθεί και την Κυριακή με τον Φαρσαλιώτη κοουτς να δίνει καποιες οδηγίες στα παιδιά πριν τους αφήσει να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα συμμετείχαν οι τρεις μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον του ποδοσφαίρου στους τρεις νομούς της Θράκης: ο Ξανθιώτης επιθετικός Νεκτάριος Κοτόπουλος της ΠΑΕ Ξάνθη, ο Κομοτηναίος μέσος Νάσης Στοΐνοβιτς της ΑΕΛ και ο Αλεξανδρουπολίτης Παύλος Λογαράς του Βόλου (στην φωτο του ThrakiSportS από ένα διάλειμμα των προπονήσεων βλέπετε μαζί τους νεαρούς διεθνείς της περιοχής μας).

Οι τρεις τους, ο καθένας από ξεχωριστό νομό της Θράκης, θεωρούνται οι μεγάλες ελπίδες του Θρακιώτικου ποδοσφαίρου ώστε να πάρουν σιγά σιγά την θέση τους στις επαγγελματική κατηγορία και να διαδεχτούν τους Πέτρο Μάνταλο, Μανωλη Σιώπη, Δήμο Μπαξεβανίδη, Θανάση Ντίνα που για χρόνια πρωταγωνιστούν στην Α’ Εθνική. Αυτοί που μέχρι τώρα κρατούν σχεδόν 10 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Και οι τρεις τους έχουν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο μικρότερος όλων ο Στοΐνοβιτς (γεννημένος το 2003) με την Λάρισα, αγωνιζόμενος μάλιστα σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του οποίου έχει βρεθεί στο παρελθόν. Οι άλλοι δυο γεννημένοι το 2002: ο Λογαράς έχει συμμετάσχει σε αρκετές αποστολές του Βόλου και περιμένει την ευκαιρία για το ντεμπούτο του, ενώ ο Κοτόπουλος κλήθηκε να σηκώσει το βάρος του ΑΟΞ στα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά φέτος ελέω Πόποβιτς, όπως και αρκετά ελληνόπουλα, έμεινε εκτός πρώτης ομάδας της Ξάνθης, επέστρεψε στην Κ19 αλλά περιμένει και αυτός την ευκαιρία του (ίσως και εκτός Θράκης) όπως και οι δυο συμπαίκτες του.