Super League: Με βασικό Ιωαννίδη πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός και έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

O Πανανθηναϊκός με βασικό τον κομοτηναίο σέντερ φορ Φώτη Ιωαννίδη επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής και έσπασε το αήττητο σερί των ερυθρολεύκων στον πρωτάθλημα.

Το σκορ για τους πράσινους που μπήκαν πιο δυνατά άνοιξε ο Μαουρίσιο με κεφαλιά μόλις στο 6′, μετά από ωραία σέντρα τιυ Σανκαρέ, γράφοντας το 1-0.

Ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή της μπάλας και είχε την υπεροχή, με τοην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να είναι πολύ σωστά οργανωμένοι και να πηγαίνει με το υπέρ της 1-0 στην ανάπαυλα.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 74′, όταν μετά από την ασταθή απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Βέλεθ μετά από στημένη φάση, ο Σανκαρέ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή και από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και μετά από φάση διαρκείας, ο Ελ Αραμπί με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1 στο 82′ και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Η πίεση έγινε ασφυκτική, όμως, ο Διούδης στο 89᾽ απέκρουσε το τετ α τετ με τον Μασούρα και κράτησε μια σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό.