Super League: Ασίστ ο Στάρτζεον αλλά ο ΟΦΗ «έμπλεξε» με νέα ήττα από Βόλο

Για την 22η αγωνιστική της Super League ο Βόλος έφυγε με το διπλό από το «Θ. Βαρδινογιάννης» επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-2.

Βασικός στο αρχικό σχήμα του Γιώργου Σίμου αγωνίστηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον, όντας δεύτερος επιθετικός στο 3-5-2 του Έλληνα τεχνικού, ενώ στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί παρέμεινε ο επίσης πρώην του ΑΟΞ Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Από πλευράς Βόλου στον πάγκο έμεινε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΞ Θανάσης Γκαραβέλης.

Ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3′ με την κεφαλιά του Περέα, ενώ στο 21′ ο Δουβίκας με άψογο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ΟΦΗ έψαξε αντίδραση πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο 32′ ο Γιαννούλης πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί υπερτερούσαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και δεύτερο δοκάρι από το σουτ εν κινήσει του Στάικου στο 51′ και γενικότερα πίεσαν πολύ περισσότερο την περιοχή των φιλοξενούμενων. Η πίεση απέφερε καρπούς στο 63′ με τον Στάρτζεον από τα αριστερά να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και στη συνέχεια να μοιράζει παράλληλα προς την περιοχή, με τον Καστάνιος με κοντινή προβολή να μειώνει σε 1-2. Δεν μπόρεσε ωστόσο να φτάσει σε κάτι περισσότερο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την έκτη συνεχόμενη ήττα του και να παραμένει πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα (11ος με 19 βαθμούς), μπλέκοντας σε περιπέτειες.

Αντίθετα ο Βόλος ανέβηκε στην 7η θέση και τους 27 βαθμούς.

Αξίζει να σημειώθει πως μετά το τέλος του αγώνα μερίδα των οργανώμενων οπαδών του ΟΦΗ αποδοκίμασε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.