Super League 2: Παραμένει στην ίδια κατηγορία αλλά δεν επιστρέφει Ξάνθη παρά μόνο ως αντίπαλος ο Οκάν Χατζητερζόγλου

Κοντά στον νέο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου μετά το διαζύγιό του με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 24χρονος αμυντικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τους Λαρισαίους οι οποίοι έκαναν δεκτό το αίτημά του και μετά τις ενέργειες του μάνατζέρ του και παλιού παίκτη της Ξάνθης και ΠΑΟΚ Ρίαν Καπαγιαννίδη είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα της ίδιας κατηγορίας που δεν βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα και δεν είναι η Ξάνθη. Μάλιστα αν υπογράψει σύντομα, μπορεί να βρεθεί σύντομα ξανά αντίπαλος του ΑΟΞ. Φέτος είχε δύο συμμετοχές με τον Απόλλωνα ως αλλαγή.

Ο Οκάν Χατζητερζόγλου (γεννηθείς στις 5 Μαρτίου 1996 στην Ξάνθη) διεθνή κεντρικού αμυντικού με ύψος 1.88 ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ξάνθη και μετά από μια πενταετία με ενδιάμεσο “σταθμό” τον Πανσερραϊκό ως δανεικός αποχώρησε για τον ΑΟΞ και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ακαντέμικα Βουκουρεστίου πέρυσι και για λίγο ατον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές Εθνικές (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) ομάδες της χώρας μας.