Βραβεύτηκε για τη συμπλήρωση 902 ματς στη καριέρα του στην Α’ Εθνική ο Γιώργος Παράσχος

Με τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Παράσχος έφτασε στον ασύλληπτο αριθμό των 902 αγώνων ως παίκτης ή προπονητής στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Για τη συμπλήρωση του απίθανου αυτού αριθμού των 902 αγώνων στην Α’ Εθνική/Super League βραβεύτηκε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο από τη Super League και τον πρόεδρό, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, για τη συμπλήρωση 902 αγώνων στην Α’ Εθνική/Super League με την ιδιότητα του παίκτη αρχικά και του προπονητή στη συνέχεια. Δίπλα του στη βράβευση διακρίνεται και ο πρώην τιμ μάνατζερ της Ξάνθης και πλέον του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Καζναφέρης.

Ντεμπούτο ως παίκτης έκανε στις 17 Οκτωβρίου 1971 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας σαν αλλαγή στη θέση του Βασίλη Λάζου στον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 3-0.

Στις 27 Νοεμβρίου 1983 έπαιξε για τελευταία φορά στην κατηγορία, στον αγώνα Παναθηναϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς 3-0, με τη φανέλα των “Ποντίων”. Ολοκλήρωσε την πλούσια σταδιοδρομία του ως ποδοσφαιριστής με 314 συμμετοχές.

Προπονητικό ντεμπούτο έκανε στις 8 Σεπτεμβρίου 1996 στον αγώνα Καβάλα – ΑΕΚ 1-1, αφού το καλοκαίρι είχε ανεβάσει στην κατηγορία την ομάδα της Μακεδονίας.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έφτασε τα 588 παιχνίδια (τα 41 στις τρεις συνολικά θητείες του στον πάγκο της Ξάνθης), που προστιθέμενα στα 314 ως παίκτης, φτάνουν τα 902.

Στιγμές από τη βράβευση του πολύπειρου τεχνικού:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.