Super League: Κόλλησαν στο μηδέν με τη Λαμία Ράσταβατς και Μουνάφο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τη Λαμία στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Σέρβος πρώην τεχνικός της Ξάνθης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον πρώην χαφ του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο, δίνοντας του θέση στον κεντρικό άξονα.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε μία μικρή υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την περιοχή της Λαμίας. Σε μία από τις λίγες φορές που το έπραξε ήταν στο 24′ η κεφαλιά του Μπαράλες όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Λουίς Φερνάντεθ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, το γκολ του ωστόσο ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του VAR, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Μπαράλες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί κλείνοντας τη Λαμία στο 1/3· οι φιλοξενούμενοι ωστόσο εκμεταλλευόμενοι τα κενά που άφηναν στην άμυνα οι Αρκάδες είχαν τις δικές τους στιγμές ώστε να αποδράσουν με το διπλό από την Τρίπολη. Ο διαιτητής Καραντώνης χρειάστηκε ξάνα τη συμβολή του VAR στο 66′, καθώς οι παίκτες του Αστέρα ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βλάχου πάνω στον Μουνάφο, έπειτα ωστόσο από την εξέταση της φάσης διαπιστώθηκε πως ο Αργεντίνος βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ.