Super League: Γιόρτασε τα 902 ματς με νίκη επί του Παντελίδη ο Παράσχος, βασικοί Μπαξεβανίδης και Λισγάρας

Τη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου στη Ριζούπολη πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου, με τον τελευταίο να γιορτάζει τα 902 ματς που συμπλήρωσε στην Α’ Εθνική με μία μεγάλη νίκη και παράλληλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο 68χρονος προπονητής βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη προσθέτοντας ακόμη ένα «παράσημο» στην πολυετή και σπουδαία καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα.

Στα αγωνιστικά, ο τρεις φορές πρώην τεχνικός της Ξάνθης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους δύο πρώην παίκτες του ΑΟΞ Χρήστο Λισγάρα και Δήμο Μπαξεβανίδη· ενώ από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον Θασίτη πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρη Γούτα.

Σε ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τον Ατρόμητο πιο δραστήριο και απειλητικό στο δεύτερο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε αρχικά στο 42′ με εύστοχο πλασέ από θέση τετ α τετ του Μπεντινέλι, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 67′ ο Ντάουντα με δυνατό σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Οι Περιστεριώτες παρότι απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες αντέδρασαν αργά, καθώς μείωσαν στο 90′ με σουτ του Μαυρομμάτη.

Με αυτόν τον τρόπο ο Απόλλων πήρε τη δεύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν στο γήπεδο της Ριζούπολης, κάνοντας παράλληλα τεράστιο βήμα όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.