Super League 2: Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα Λάρισας ο Οκάν Χατζητερζόγλου

Ελεύθερος πλέον ο Οκάν Χατζητερζόγλου μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Χατζητερζόγλου, προϊόν των ακαδημιών της Ξάνθης, παρότι επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ρουμανία και την Κλιτσένι για τον Απόλλωνα Λάρισας φαίνεται ότι δεν θα μακροημερεύσει στην Θεσσαλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ξανθιώτη κεντρικό αμυντικό.

Ο νεαρός αμυντικός πρόλαβε να αγωνιστεί για 13 λεπτά απέναντι στην Παναχαϊκή (ήττα με 3-0) και 4 λεπτά απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας (νίκη με 3-0).

Η ανάρτηση του Οκάν Χατζητερζόγλου: Μετά από μια περιπετειώδης χρονιά ο κύκλος μου στον Απόλλων Λάρισας σήμερα τελείωσε . Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζάνα που το καλοκαίρι με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του Απόλλωνα . Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που σε αυτή την δύσκολη αγωνιστική περίοδο έδειξαν ότι ο Απόλλωνας είναι μια οικογένεια ! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερος τον κ.Μιχάλη Μπίζιο τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα μας . Είμαι πολύ τυχερός που είχα συμπαίκτες που πρόσφεραν και έχουν να προσφέρουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο . Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της . Εις το επανιδείν…

Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ομάδας:

APOLLON LARISSA FC 1930 – BLUE POWERΗ ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Οκάν Χατζητερζόγλου. Εύχομαστε τα καλύτερα στον Οκάν, με υγεία και ίσως οι δρόμοι μας, στο μέλλον ξανασμίξουν. Καλή τύχη Οκάν όπου και να πας.