Super League 2: Δίωξη σε οκτώ αντιπάλους της Ξάνθης για απλήρωτα διαιτητικά έξοδα

Σε απολογία κλήθηκαν οκτώ από τις δώδεκα ομάδες της Super League 2 για απλήρωτα διαιτητικά έξοδα. Κατάφεραν ωστόσο να πάρουν αναβολή στην συζήτηση της υπόθεσης, επικαλούμενα οικονομικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:
Την Παρασκευή 19/2/2021 και ώρα 14:00 τις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88, ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 12/2/2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ».

Για τέσσερις από τις ΠΑΕ αυτές που εκπροσωπήθηκαν από τον γνωστό δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου, η αναβολή δόθηκε λόγω… μηδαμινών εσόδων. Πρόκειται για τις Παναχαϊκή, ΟΦΙ, Καραϊσκάκη Άρτας και Απόλλων Λάρισας.

«Η 1η δόση της τηλεοπτικής σύμβασης έχει καταβληθεί και η 2η θα εκταμιευθεί 15-20 Φεβρουαρίου», ανέφερε στον αθλητικό δικαστή ο νομικός Χάρης Γρηγορίου και σημείωσε: «Τα έσοδα είναι πενιχρά. Ζητάμε μια αναβολή, ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε».

Το αίτημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του football League News έγινε αποδεκτό και η συζήτηση των υποθέσεων μετατέθηκε για τις 26 Φεβρουαρίου.