«Κάθε ματς τελικός, η νίκη αφιερώνεται στον κόσμο της Ξάνθης» δήλωσε ο «χρυσός» σκόρερ Αντώνης Καπνίδης

Ο Αντώνης Καπνίδης είναι ο μόνιμος σκόρερ των αγώνων της Ξάνθης στα Πηγάδια. Χάρη σε δικό του γκολ κέρδισε στο 90+8′ τον Ιωνικό, χάρη σε δικό του τέρμα νίκησε ο ΑΟΞ και τα Τρίκαλα.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Κάθε ματς είναι τελικός. Έχουμε στόχο να φτάσουμε πάση θυσία στην κορυφή», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο μόνιμος σκόρερ του ΑΟΞ στην Ξάνθη.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά, όσο προλαβαίνουμε, γιατί τα ματς είναι το ένα πάρα πολύ κοντά στο άλλο, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα, αλλά και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οπότε είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο που ήρθε, αφού κινδυνέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό με το πέναλτι», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Καπνίδης.

Και πρόσθεσε: «Δεν στεκόμαστε εδώ. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στη Ρόδο».

Επιπλέον αναφέρθηκε μετά από ερώτηση για το που θέλει να αφιερώσει την νίκη λέγοντας: «Την νίκη πρέπει και οφείλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο της Ξάνθης, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά γι’ αυτούς. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, σε μια κοινωνία η οποία είναι πολύ κλειστή και δεμένη, με τις δυσκολίες που περνάνε όλοι αυτές τις εποχές. Θέλουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο και τα αποτελέσματα να τους κάνουμε χαρούμενους».

Τέλος, ο Αντώνης Καπνίδης έκλεισε με ειδική αναφορά στους συναδέλφους αθλητές της Football League και των χαμηλότερων κατηγοριών: «Καταλαβαίνουμε τι περνάνε. Πριν λίγο καιρό και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε προπονήσεις ούτε τίποτα. Έγινε το πρώτο βήμα, τώρα είμαστε μαζί με τα παιδιά και πιστεύουμε να ξεκινήσουν και αυτοί σύντομα τους αγώνες.»