«Απόλυτα δίκαιη η νίκη μας, θα την απολαύσει και ο Πάπας στην Αυστραλία» είπε ο Πόποβιτς – Αιχμές για το πέναλτι

Την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

Ο Αυστράλος τεχνικός στην διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τέλος του παιχνιδιού στην ΕΡΤ3 στάθηκε επίσης στην επίμαχη φάση του πέναλτι αλλά και την σωτήρια απόκρουση του Ίτσο, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο προς τον σκόρερ της αναμέτρησης Αντώνη Καπνίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τα όσα προσφέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Τόνι Πόποβιτς δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη, τη δικαιούμασταν. Κάναμε ευκαιρίες, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Στο τέλος δόθηκε το πέναλτι που μου προκάλεσε έκπληξη. Δικαιούμασταν τη νίκη που πήραμε με τη φανταστική απόκρουση του Ίτσο. Πήραμε δεύτερη σερί νίκη, δεν δεχτήκαμε ξανά γκολ και θα γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια. Βάλαμε φανταστικό γκολ, με εξαιρετικούς συνδυασμούς, πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος και για τον Καπνίδη γιατί δουλεύει σκληρά για την ομάδα και άξιζε το γκολ.»

Έπειτα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βασίλης Αναστασιάδης του τόνισε ότι θα χάρηκε και ο Μπιλ Πάπας με τη νίκη και ο Αυστραλός τεχνικός του ΑΟΞ απάντησε, σχολίασε: «Είμαι σίγουρος ότι είναι υπερήφανος για τη νίκη μας σήμερα. Θα το απολαύσει σήμερα. Εμείς όμως τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».