Νέο «χαστούκι» στην ΕΕΑ από την Δόξα Δράμας, ανέτρεψε το Διοικητικό Εφετείο τη μη χορήγηση πιστοποιητικού

Μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορήγησε στην Δόξα Δράμας πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2 αλλά η ομάδα θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα καθώς μετά την προσωρινή διαταγή που είχε λάβει, την Πέμπτη πέτυχε να γίνει δεκτή από το Διοικητικό Εφετείο και η αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Δράμας αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στη SL2, χωρίς να έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά με προσωρινή διαταγή που πήρε έπειτα από προσφυγή της στο Εφετείο.

Πλέον, το Διοικητικό Εφετείο δίνει το δικαίωμα στην ομάδα της Δράμας να αγωνίζεται κανονικά στην SL2, χωρίς ωστόσο να έχει δικαίωμα ανόδου, έως ότου βέβαια κριθεί επί της ουσίας η σχετική αίτηση ακύρωσης της απόφασης που έχει κάνει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχουμε ένα δεύτερο «χαστούκι» σε λίγες ημέρες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανατροπή απόφασής της, μετά από αυτήν της αθώωσης του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την δήθεν πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη.