Μια 11αδα παίκτες που πέρασαν από ομάδες της Θράκης και έπαιξαν στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Η Ξάνθη και η ΑΕ Καραϊσκάκης κοντράρονται για την 7η αγωνιστική της Super League 2 την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και εμείς σας ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα που αφορά τις δύο ομάδες.

Έντεκα είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές με καριέρα σε ομάδες της Θράκης που σε διαφορετικές περιόδους αγωνίστηκαν στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά η λίστα των παικτών που στην καριέρα έχουν πέρασμα από ομάδες της Θράκης, με αλφαβητική σειρά όπως την συγκέντρωσε το ThrakiSportS:

Κωνσταντίνος Γαλεάδης: Ο 21χρονος Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού έφτασε να αγωνιστεί σε πολλές στο εξωτερικό φέτος το καλοκαίρι επαναπατρίστηκε για χάρη της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Χαράλαμπος Ζυγκερίδης: Ο Σερραίος επιθετικός είχε περάσει το 2015-16 στον Έβρο Σουφλίου και την επόμενη χρονιά πήγε στον Πανθρακικό. Στην Κομοτηνή έμεινε μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου του 2017. Αργότερα έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League. Επόμενος σταθμός του ήταν η ομάδα της Άρτας.

Κώστας Καπετάνος: Ο αριστερός μέσος από την Πτολεμαϊδα βρέθηκε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικο το 2010. Στην Άρτα ήταν το 2015-16.

Άρης Κίτσος: Έκανε τα πρώτου σημαντικά ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ φόρεσε επίσης τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης το 2014 και μετά ανηφόρισε και έπαιξε το 2015 στον Έβρο Σουφλίου. Επίσης αγωνίστηκε στη Δόξα Προσκυνητών, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και διετέλεσε προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σε ηλικία 25 ετών.

Νίκος Κουσίδης: Πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού πήγε στην ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης το Φεβρουάριο του 2017 όπου βρήκε τους πρώην συμπαίκτες του στον Πανθρακικό, Ζυγκερίδη και Μπεκατώρο.

Λεωνίδας Κυβελίδης: Βρέθηκε στον Πανθρακικό το καλοκαίρι του 2012. Στην Άρτα ήταν το περσινό καλοκαίρι απ’ όπου κι αποχώρησε.

Γιώργος Λίτσκας: Ο υψηλόσωμος Εβρίτης επιθετικός είχε πρωταγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου και μετά πήγε στον Πανθρακικό. Στην Αρτινή ομάδα βρέθηκε το 2018.

Αλέξανδρος Μπεκατώρος: Ο αριστερός αμυντικός ανήκε στον Πανθρακικό και την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου πήγε στην ομάδα της Άρτας που τότε αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Περικλής Μπουσινάκης: Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί στον Πανθρακικό το Γενάρη του 2010 με την οποία είχε 5 συμμετοχές, τότε η ομάδα έπαιζε στην Β’ Εθνική. Την περίοδο 2018-19 έπαιξε στην Άρτα.

Γιώργος Σικαλιάς: Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε υπερασπιστεί την εστία του Πανθρακικού την περίοδο 2011-12. Στην Άρτα ήταν το 2015-16.

Βασίλης Σκερλετίδης: Ο αριστερός εξτρέμ με καταγωγή από την Ορεστιάδα έπαιξε στο παρελθόν με τις φανέλες των Ορέστη Ορεστιάδας, Έβρο Σουφλίου στη Δ’ Εθνική. Υπήρξε παίκτης των Αρτινών το 2013-14.