Κοινοποιήθηκε στην Ξάνθη από την ΕΠΟ η απόφαση της Εφέσεων! Η πρώτη δήλωση Ουζουνίδη

Κοινοποιήθηκε από την ΕΠΟ στην ΠΑΕ Ξάνθη η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Βάσει αυτής, απορρίπτεται η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ξάνθη με αποτέλεσμα τυπικά να παραμένει η ποινή που της έχει επιβληθει.

Ωστόσο κρίνεται πειθαρχικά μη ελεγκτέος ο ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης πρακτικά σημαίνει ότι για την Εφέσεων δεν υπήρξε πολυϊδιοκτησία. Και μένει η απορία. Τελικά η Ξάνθη έκανε πολυϊδιοκτησία με τον εαυτό της και οδηγήθηκε στη Β’ Εθνική;

Ο Φάνης Ουζουνίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (από όπου αναπαράγει τις δηλώσεις του η Ξάνθη Sport) κάνει λόγο για ηθική δικαίωση της ΠΑΕ Ξάνθη, αναφέρει ότι η παραδοξότητα οφείλεται στην μη προσφυγή από Πανόπουλο στο CAS και δηλώνει ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί για οικονομική αποκατάσταση, διεκδικώντας αποζημιώσεις από όσους την έβλαψαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μας κοινοποιήθηκε από την ΕΠΟ το αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη γίνει κοινωνοί της τελικής απόφασης η οποία αναιρεί την προγενέστερη. Είναι ένα ζήτημα για εμάς πλέον να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Το νομικό story έχει να κάνει με την ΜΗ παράσταση της ΠΑΕ Ξάνθη στο CAS από την παρελθούσα διοίκηση, οπότε έχουμε το παράδοξο να ΜΗΝ αφορά εμάς άμεσα ενώ στην ουσία αφορά…ΚΑΙ εμάς.

Πρέπει να διαβάσω τις 106 σελίδες του πορίσματος της απόφασης ώστε να δούμε ΤΙ μπορούμε να κυνηγήσουμε. Το δεδομένο είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει πολυιδιοκτησία. Είχα εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της Εφέσεων. Νομικής ακολουθίας των πραγμάτων, σίγουρα γεννάται πλέον ερώτημα αξιώσεων της ΠΑΕ σε βάρος οποιουδήποτε υπευθύνου , δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα 1. Θα απαιτήσουμε την νομική και οικονομική μας δικαίωση. 

Η αντανάκλαση ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΦΙΚΤΗ , είναι ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ η αποκατάσταση, ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Υπάρχει μια αξιολόγηση για το ΠΟΙΟΣ είναι ο υπεύθυνος όλης αυτής της ιστορίας και θα κυνηγήσουμε την ηθική, νομική και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας αποκατάσταση ως Ξάνθη. Θα ήταν άδικο να μείνει ένα στίγμα στο διηνεκές. Η ΗΘΙΚΗ έχει επέλθει ήδη. Έρχεται η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΑΥΤΗ είναι η θέση μας και αποτελεί κοινή νομική λογική. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ στην SUPER LEAGUE 2 είναι τεράστια. Θα διεκδικήσουμε τα “σπασμένα” . Υπάρχει μια πράξη παράνομη ή άδικη που να μην έχει ΠΡΑΞΑΝΤΑ. Το ποιοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση αυτή είναι γνωστό. Ας μην μπούμε σε ειδικότερα ζητήματα τώρα, θα τα δείτε στην πορεία.”