«Ηθική δικαίωση» λέει και ο Άρης Πιαλόγου και απαντά «γιατί δεν πήγαμε ως Ξάνθη στο CAS»

Για ηθική δικαίωση έκανε λόγο ο πρωην πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Αρης Πιαλόγλου μιλώντας στον Σπορ FM και τον Γιάννη Καραλή σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα της φερόμενης συνιδιοκτησίας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση. Εδώ και έναν χρόνο ήμασταν σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε», ανέφερε –αρχικά- ο πρόεδρος της θρρακιώτικης ΠΑΕ και συνέχισε σχολιάζοντας την απόφαση να μην καταθέσει έφεση η Ξάνθη στο CAS, κάτι που εφόσον είχε συμβεί, θα την έβρισκε και εκείνη δικαιωμένη και στην SL1.

«Δεν πήγαμε γιατί, όπως είχε δηλώσει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θέλαμε να δικαστούμε στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε τι τραβήξαμε και πόσο δύσκολα ήταν για όλους μας να φτάσουμε στο σημείο από εκεί που συζητούσαμε για την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ να παίζουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και τελικά να έρχεται ο υποβιβασμός.
Είναι ξεκάθαρο με την απόφαση αυτή η Επιτροπή δέχεται ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση ανάμεσα στην ΒΙΑΛΑΝΤ και την ΠΑΕ Ξάνθη. Βεβαίως περιμένουμε τους νομικούς μας να διαβάσουν το πλήρες κείμενο της απόφασης, ωστόσο το πρώτο αίσθημα είναι πως δικαιωθήκαμε ηθικά»
, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ξάνθης.

«Τραβήξαμε έναν Γολγοθά, μια ομάδα που 31 χρόνια δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και πέτυχε στο διάστημα αυτό όσα πράγματα δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο, καμία άλλη επαρχιακή ομάδα», κατέληξε.