Super League 2: Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Mister φάουλ Κώστας Φραντζέσκος

Μετά από 12 χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ο Κώστας Φραντζέσκος μετά το αιφνίδιο “διαζύγιο” του με τους πράσινους στα τέλη Γενάρη μετά από μια βδομάδα βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο 52χρονος τεχνικός βρήκε νέα επαγγελματική στέγη, αφού αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας στην θέση είχε μείνει κενή μετά από την παραίτηση του Γιάννη Μάγγου. Μάλιστα o άλλοτε διεθνης και ρεκορντμαν σε γκολ από φαουλ, ο λεγόμενος και Mr. φάουλ, από την κερκίδα παρακολούθησε την άνετη νίκη με 3-0 του Απόλλωνα επί του Καραισκάκη.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάση των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και πασίγνωστος πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας.

Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.

Coach καλή επιτυχία στο έργο σου και όλοι θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς για το καλύτερο του Απόλλωνα μας!”