Super League 2: Έκοψε πίτα μετά τη νίκη επί της Ξάνθη ο Εργοτέλης – Σε θρακιώτικα χέρια το ένα φλουρί

Οι «κιτρινόμαυροι» του Εργοτέλη έκοψαν την Κυριακή (07/02) την πίτα τους για το 2021, μέσα σε εξαιρετικά θετικό κλίμα μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη που επετεύχθη το Σάββατο σε βάρος της Ξάνθης.

Μάλιστα, το ένα από τα φλουριά κατέληξε σε θρακιωτικα χέρια, αφού συνολικά είχαμε τέσσερις τυχερούς και ο ένας από αυτούς ήταν ο αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος. Οι άλλοι τρεις ήταν οι Κουντάτος, Δουμάνης και Δαριβιανάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω του ιδιαίτερων συνθηκών οι κιτρινόμαυροι έκοψαν την πίτα τους παρουσία του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη καθώς επίσης και του Οικονομικού Διευθυντή Διονύση Μποβολέτη.
Τα τυχερά φλουριά βρήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Χρήστος Μπάτζιος, Γιάννης Κουτάντος και Πάρης Ντουμάνης καθώς επίσης και ο βοηθός φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Δαριβιανάκης.
Άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες ενώ σε όλα τα μέλη της ομάδας δόθηκε από ένα ασημένιο γούρι με το λογότυπο του συλλόγου.