Volley League: Με ακραίο Κοντοστάθη και βασικό Κασαμπαλή η πληγωμένη Κηφισιά υπέκυψε στον Ολυμπιακό

Με αρκετές αλχημείες στην εξάδα της η Κηφισιά, λόγω COVID19, κατέβηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν σχετικά εύκολα το παιχνίδι με 3-0.

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ότι ο Γρηγόρης Κοντοστάθης αγωνίστηκε σαν ακραίος ενώ ο Σταύρος Κασαμπαλής ξεκίνησε βασικός, κάνοντας γεμάτη εμφάνιση, παίζοντας μετά από πολύ καιρό ολόκληρο παιχνίδι στην Volley League Ανδρών.

Η αναμέτρηση δεν χωράει μεγάλη ανάλυση καθώς η Κηφισιά πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έχασε τα δύο πρώτα σετ με 25-15 και 25-16 ενώ στο τρίτο σετ δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε πολλές αλλαγές στην εξάδα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, καταφέρνοντας τελικά να κάνει το 3-0 με 32-30.

Για τον Ολυμπιακό, ο Μιγιαήλοβιτς ήταν από τους καλύτερους για την ομάδα του αλλά και του αγώνα με 16 πόντους (12/18 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 71% υπ. – 57% άριστες) ενώ ο Ανδρέας Ανδρέαδης 1 πόντο (1 μπλοκ). Τέλος, για την Κηφισιά ο Γρηγόρης Κοντοστάθης σαν ακραίος είχε 6 πόντους (4/9 επ., 2 μπλοκ, 54% υπ. – 38% άριστες) ενώ ο Σταύρος Κασαμπαλής είχε ένα γεμάτο παιχνίδι με 1 πόντος (1/2 επιθέσεις).