Super League: Βασικός και αρχηγός ο Μουνάφο, σπουδαίο διπλό Ράσταβατς στο Βόλο

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς που επικράτησε με 0-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 21η στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος πρώην τεχνικός της Ξάνθης είχε ξανά στη διαθέση του τον πρώην μέσο του Πανθρακικού και αρχηγό του Αστέρα Χουάν Μουνάφο, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αγωνίστηκε κανονικά στην αρχική ενδεκάδα. Από πλευράς Βόλου, στον πάγκο έμεινε ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Θανάσης Γκαραβέλης.

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και η πιέση τους απέφερε καρπούς στο 28′ όταν ο Λουίς Φερνάντεθ με κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν για το 0-1. Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41′ ο Δουβίκας είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, το σουτ όμως που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε για λίγα μέτρα άουτ.

Ο Αστέρας διατήρησε την υπεροχή του και στην επάναληψη καθώς δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη στο 48′, ο Μπαράλες όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας ουσιαστικά «κλείδωσε» την παρουσία του τελική 6αξα του πρωταθλήματος (βρίσκεται στο +11 από τον 7ο Ατρόμητο), ενώ παράλληλα με τους 36 βαθμούς που έφτασε βρίσκεται στο -3 από την πρώτη τετράδα, διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισητήριο. Ο Βόλος αντίθετα παρέμεινε 8ος με 24 βαθμούς.