Super League: Βασικοί Στάρτζεον και «Γκάργκα» στο Φάληρο, εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό

 Παραμονή της 40ης μαύρης επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7, o Oλυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη, επικράτησε με 3-0 τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Super League.

O τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, έδωσε φανέλα βασικού στους δύο πρώην παίχτες της Ξάνθης, Φάμπιο Στάρτζεον και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, αλλά η Κρητικοί δεν κατάφεραν να δυσκολέψουν την ζωή των πρωταθλητών σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στο 19′ οι «ερυθρόλευκοι» είδαν να αποδίδουν οι καρποί της υπεροχής τους, παίζοντας ξανά κάθετα και με τον Μασούρα σε θέση φορ. Ο Καμαρά τον βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη, εκείνος «έκοψε» για τον Ελ Αραμπί που πλάσαρε και ενώ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, ο Λυμπεράκης απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στη συνέχεια της φάσης ο Εμβιλά με όμορφο συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Βάτερμαν και άνοιξε το σκορ. 

Στο ημίωρο ήταν η σειρά του Καμαρά να απειλήσει με σουτ και στο 37′ είχαμε το 2-0. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βαλμπουενά να κλέψει περίπου στο ίδιο σημείο από τον Βαφέα, έπαιξε γρήγορα και έστρωσε στον Μασούρα και ο 27χρονος πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο αντίπαλο πορτιέρε. 

Στο 64′ που σήμανε την ώρα της επιστροφής του Παπασταθόπουλου στη Super League. Ο 32χρονος στόπερ αντικατέστησε τότε τον Μπα και έπαιξε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2008. Λίγο αργότερα, στο 68′, ο Ελ Αραμπί βρήκε και εκείνος δίχτυα, καθώς σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη πήδηξε μαζί με τον Σεμέδο για την κεφαλιά, την πήρε εκείνος και «έγραψε» το 3-0. 

O Φορτούνης έχασε πέναλτι στο 78′ για να πετύχει 4ο τέρμα, με το 3-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.