Photos: Αυτή είναι η νέα όψη του «κόκκινου» Xanthi FC Arena! Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη μία κερκίδα

Από το Σάββατο το ThrakiSportS παρουσίασε την εικόνα που είχε αρχίζει να εμφανίζει το Xanthi FC Arena με τα κόκκινα καρεκλάκια που είχαν αρχίσει να τοποθετούνται.

Πλέον με επίσημη διαρροή η ΠΑΕ παρουσίασε το έργο που έχει γίνει, ουσιαστικά ανακοινώνοντας ότι αναφορικά με την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους (Γεωργουδάκη και Οικογενειακή) καθώς και στα επίσημα έχει ολοκληρωθεί το έργο της τοποθέτησης των ερυθρών καρεκλών (μαύρων στα επίσημα).

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν και τα περισσότερα από τα έργα καλλωπισμού αλλά και χωροθέτησης έξω από το γήπεδο, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και από την απέναντι κερκίδα (την Γ1 και εκεί όπου συνήθως κάθονται οι XanthiFans και είναι και η κερκίδα που φαίνεται από τις κάμερες).

Στόχος είναι το γήπεδο να έχει αλλάξει όψη και στην απέναντι πλευρά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να γίνει αντιληπτή η αλλαγή το ερχόμενο Σάββατο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα που μεταδίδεται τηλεοπτικά και από την ΕΡΤ3. Μπορεί η ομάδα του ΑΟΞ να μην έχει βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εκτός αυτού συνεχίζει την ανάπτυξή της…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.