Νοσοκομείο η Ξάνθη! Τράβηγμα ο Δημούτσος, με πρόβλημα στα πλευρά ο Μπέντο

Πάνω που άρχισαν να υπάρχουν χαμόγελα με την επιστροφή των Ιτσο και Μπριλάντε, προκλήθηκαν νέα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα της Ξάνθης.

Πριν τον αγώνα του Παγκρητίου ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις οι Θυμιάνης και Εμπερτ – και αυτός ήταν ο λόγος που έμειναν εκτός αποστολής αν και είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Πάντως οι συγκεκριμένοι δύο δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα στην Αρτα.

Αντιθέτως, αμφίβολος είναι ο Ελίνι Δημούτσος που μπήκε ως αλλαγή στο 65′ και έγινε αλλαγή στην αλλαγή στο 85′ καθώς υπέστη τράβηγμα. Το γεγονός αυτό τον καθιστά αμφίβολο για τον αγώνα της Τετάρτης, που έχει πλέον αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τον ΑΟΞ.

Αρνητική τροπή δείχνουν να παίρνουν τα πραγματα και με τον Μπέντο, βασικό τερματοφύλακα του ΑΟΞ, η απουσία του οποίου από την αποστολή στην Κρήτη προκάλεσε έκπληξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει στα πλευρά, χωρίς να είναι γνωστό πόσο σοβαρό είναι το χτύπημα. Γεγονός είναι ωστόσο ότι δημιουργείται νέο πρόβλημα στην θέση του άσσου, πάνω που επέστρεψε ο Πολ Ιτσο.