Βασικός ο Σιόβας κόντρα στην Ρεάλ, λύγισε στο 84′ από τον Βαράν

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα στην έδρα της από την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ήταν γνωστό πως το έργο του πρώην κεντρικού αμυντικού της Ξάνθης Δημήτρη Σιόβα θα ήταν πολύ δύσκολο τόσο απέναντι στον Καρίμ Μπενζεμά όσο και στις προωθήσεις του πανύψηλου στόπερ Ραφαέλ Βαράν στις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο εν τέλει αποδέιχθηκε και στο γήπεδο. Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε ως κεντρικός στην τριάδα των στόπερ σε όλο το παιχνίδι.

Η Ουέσκα αιφνιδίασε τους «Μερένχες» σχεδόν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χάρη στο εξαιρετικής ομορφιάς γκολ του Γκαλάν στο 48′. Η «Βασίλισσα» ωστόσο απάντησε σχετικά άμεσα, στο 55′ με τον Βαράν, τον οποίο αναλάμβανε στα στημένα ο Έλληνας αμυντικός, να νικά τους πάντες στον αερά και να πετυχαίνει με κεφαλιά το 1-1. Ο Γάλλος ήταν και εκείνος που λύτρωσε τη Ρεάλ στο 84′, και πάλι σε στημένη φάση, αλλά αυτή τη φορά σκόραρε με κοντινή προβολή.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα παραμένει ουραγός στην βαθμολογίας του Ισπανικού Πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την 17η Βαγιαδολίδ με τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Αντιθέτως η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, με δύο ματς περισσότερα.