Τσαμούρης στο ThrakiSportS: «Δεχτήκαμε κρύα γκολ από δικά μας λάθη, οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο Κώστας Τσαμούρης είναι ένας από τους ελάχιστους Ξανθιώτες που διαθέτει φέτος στο ρόστερ της η ομάδα της Ξάνθης, ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Κρήτη αλλά έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Παρακολούθησε με αγωνία την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν αρκετά στεναχωρημένος με το νέο αυτό στραβοπάτημα. Ήταν ωστόσο και ο μόνος που μίλησε από την πλευρά του ΑΟΞ στο ThrakiSportS μετά το τέλος του αγωνα.

«Αρχικά είχαμε την κατοχή, χάσαμε όμως δύο αξιόλογες ευκαιρίες και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυναμικά, το παιχνίδι ήταν υπέρ μας, είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, δυστυχώς όμως φάγαμε ένα “κρύο” γκολ στο τέλος, ξανά από δικό μας σφάλμα και αυτό μας κόστισε», ανέφερε σχετικά.

Στην συνέχεια, ευθέως του θέσαμε το ερώτημα: «Υπάρχει θέμα με τον προπονητή; Σχετικά με τις επιλογές του αλλά και γενικότερα τις πολλές αλλαγές, την διαχείριση, φαίνεται να υπάρχει πολλή γκρίνια από τους οπαδούς για τον κόουτς…». Αλλωστε ο Τσαμούρης είναι από τους καλύτερους γνώστες της κοινής γνώμης ως πρώην οπαδός της ομάδας και μέλος των XanthiFans.

Προφανέστατα δεν είναι εύκολο από παίκτες να απαντηθούν τέτοια ερωτήματα, αλλά ο Κώστας Τσαμούρης δεν κρύφτηκε: «Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό και να σχολιάσω τον προπονητή, δεν είμαι ο αρμόδιος. Θα πρέπει εμείς οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, γιατί ουσιαστικά εμείς αγωνιζόμαστε και όχι ο προπονητής. Από κει και πέρα, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα, ακόμα είναι νωρίς. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, ελπίζουμε να ορθοποδήσουμε και να πάνε όλα καλά στη συνέχεια».