Οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη μετά τη νίκη επί του ΑΟΞ – Εξαφανίστηκε ο Πόποβιτς

Ο Εργοτέλης πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη με 2-1 στο παιχνίδι με την Ξάνθη και την προσπέρασε στην βαθμολογία έχοντας ίδιο αριθμό αγώνων.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, που έχει περάσει στο παρελθόν και από τον Πανθρακικό, προχώρησε σε δηλώσεις στην ΕΡΤ. Αντιθέτως, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς δεν έκανε καμία δήλωση με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Βασιλάκη να λέει στον αέρα ότι εξαφανίστηκαν όλοι οι άνθρωποι της Ξάνθης μετά την ήττα.

Πιθανότατα οι λόγοι να συμπίπτουν με τις επιλογές που έκανε στο σημερινό ματς και κόστισαν τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για τα έντονα παράπονα που υπάρχουν από τον κόσμο, ως προς το πρόσωπο του. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν είχε υποχρέωση να παραμείνει για δηλώσεις στην κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου που καλύπτει τον αγώνα, όπως συμβαίνει βάσει συμβολαίου με τα ματς που μεταδίδει η Nova στην SL1.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης επισήμανε σε ερώτημα αν η νίκη αυτή αλλάζει στόχους, καθώς επετεύχθη απέναντι στην Ξάνθη που από όλους θεωρείται το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα και με πιο ποιοτικό ρόστερ: «Δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό απ΄ότι σήμαινε μέχρι τώρα. Κάθε νίκη είναι σπουδαία αλλά η σημερινή είναι σημαντική γιατί είναι απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις. Αν εξαιρέσω τα πρώτα λεπτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά».

Σε ερωτημα αν αλλάζουν οι στόχοι του Εργοτέλη μετά και από αυτήν την νίκη, ο κοουτς του Εργοτέλη απάντησε: «Εμείς ξεκινήσαμε προετοιμασία 27 Ιουλίου. Το ζητούμενο ήταν να φτιάξουμε ένα νέο ανταγωνιστικό σύνολο και αυτό προς το παρόν το καταφέρνουμε. Αν οι στιγμές αυτές μας φέρουν να βρισκόμαστε κοντά σε υψηλούς στόχους με χαρά θα τους κυνηγήσουμε».