LIVE από το Παγκρήτιο για την SL2: Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ωρα 13:55 Η εναρξη του αγωνα έχει προγραμματιστεί σε 50 λεπτά από τώρα ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν αμφότερες από 6 βαθμούς σε ίσιο αριθμό αγώνων (τεσσάρων, καθώς δεν έχουν παίξει με την Δόξα Δράμας)

Ωρα 13:58 Η Ξάνθη χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη μετά από μια εβδομάδα έντασης και φημών για εξελίξεις έπειτα από το ανεπιτυχές όπως χαρακτηρίστηκε αποτέλεσμα με τα Χανιά πριν μια εβδομάδα στα Πηγάδια.

Ωρα 14:02 Το ζευγάρι Εργοτέλης – Ξάνθη είναι ένα ζευγάρι που το έχουμε συνηθίσει βέβαια στην SL1 και εκεί η προϊστορία θέλει μοιρασμένα τα αποτελέσματα εδώ, στο Παγκρήτιο. Θυμηθείτε την προϊστορία των προηγουμένων αγώνων τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:06 «Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που βάσει ρόστερ, έχει υψηλό επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας. Το ζητούμενο για εμάς και σε αυτό το παιχνίδι, είναι να παρουσιάσουμε αγωνιστικά το πρόσωπο που έχουμε δείξαμε και στα προηγούμενα. Να στηριχθούμε στην αγωνιστικότητα, την ομαδικότητα, αλλά και τη συγκέντρωση. Έτσι θα έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη» σχολίασε για τον αγωνα με την Ξάνθη ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης.

Ωρα 14:09 «Η Ξάνθη έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο πρώτα τρίποντα, μας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία. Βγάλαμε σημαντικά στοιχεία στο γήπεδο που τα είχαμε ανάγκη όπως πάθος και ψυχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», είπε από την πλευρά του ο παίκτης του Εργοτέλη Θανάσης Κωστανάσιος.

Ωρα 14:12 Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε στο ThrakiSportS και ο Θρακιώτης αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:16 Περιμένουμε τις συνθέσεις των δυο ομάδων, με διαιίτερο ενδιαφέρον τις επιλογές Πόποβιτς για την Ξάνθη.

Ωρα 14:19 Με Ιτσο κάτω απο τα γκολποστ ξεκινά η Ξάνθη και με Ντίνα στην ενδεκάδα αλλά και Σχρόιγεν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:22 Ιτσο, Ντίνας, Παπάζογλου, Τεσίγια, Καπνίδης (και οχι Λουκαρης προφανως), Κέβιν Γκαρσια, Τζουρμαν, Στάθης, Τάτος, Σχρόιγεν και Μπριλάντε η 11άδα.

Ωρα 14:25 Παμε στην 11αδα του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Νεραλ, Πέϊος, Μπουτσάκης, Απι, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κονραντ

Ωρα 14:28 Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με την 11άδα της περασμένης εβδομάδας η Ξάνθη. Απίστευτα πράγματα – πολλές αλλαγές, να δούμε αν θα του βγει του Ποποβιτς

Ωρα 14:31 Λιγοτερο απο ενα τεταρτο πριν την έναρξη, αποχωρούν για τα αποδυτήρια ολοκληρώνοντας την προθέρμανσή τους οι δυο ομάδες.

Ωρα 14:34 Αναπληρωματικοί για την Ξάνθη οι Κέλαβα, Θανάσης Παπάζογλου, Βέρκερ Δημούτσος, Σιατραβάνης, Κριστιάν Ποποβιτς Βολτερς, Μυστακίδης και Παντελιάδης

Ωρα 14:37 Οπως μαθαινουμε και έγινε αντιληπτό, εκτός αποστολής έμειναν οι Θυμιάνης και Εμπερτ (καθώς είχαν κάποιες ενοχλήσεις), ο τερματοφύλακας Βέλιτς και ο Τσαμούρης

Ωρα 14:39 Αναπληρωματικοι για Εργορέλη οι Τζελέπης, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Κόλα, Αλεξάκης, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης, Πατρινός

Ωρα 14:42 Εισερχονται στον αγωνιστκο χωρο οι δυο ομάδες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι  Ματσούκας, Πριονάς, Κακαφώνης, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:44 Οι Στάθης, Τάτος και Τζουρμαν οι μονοι τρεις που ειχαν ξεκινησει και στα προηγουμενα ματς.

1′ Εναρξη του αγωνα με τους παικτες της Ξάνθης στην σέντρα.

2′ Πρώτη καλη στιγμη για την Ξάνθη. Εκλεψαν οι της Ξάνθης στην μεσαία γραμμή, πάσα πάρτο βάλτο στον Σχρόιγεν από αριστερά που μπήκε περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

5′ Εχει μπει καλυτερα η Ξανθη, κρατάει κατοχη. Με μια αντεπιθεση προσπαθησε να βγει μπροστά ο Εργοτέλης στην πρωτη φορα που ακουμπά ο Ιτσο την μπάλα.

7′ Σαφως πιο απειλητική η Ξάνθη με τον Τάτο να οργαωνει το παιχνίδι και από τις δυο πλευρές, πιέζει ψηλά ο ΑΟΞ.

10′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Σρόιγεν έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο και πάσαρε δεξιά στον Καπνίδη ο οποίος αστόχησε με προβολή σε κενή εστία.

13′ Αρκετά καλύτερη η Ξάνθη μέχρι στιγμής, χωρίς να καταφέρει να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

15′ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο στο ματς, πάντα στο 0-0. Στα άλλα παιχνιδια η Δόξα Δράμας έχει ανοίξει το σκορ στην Ιεράπετρα με τον Μαυρία, ενώ Λεβαδειακός και Διαγόρας παραμένουν στο 0-0.

17′ Διαμαρτυρίες του Τόνι Πόποβιτς στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης πως οι μπάλες δεν είναι καλα φουσκωμένες.

18′ Πρώτη κίτρινη για τον ΑΟΞ για τράβηγμα του Κέβιν στον χώρο του κέντρου.

19′ Γκολ για τον Εργοτέλη. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Κόνραντ υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή σε μια από τις λίγες επισκέψεις του Εργοτέλη και με όμορφο πλασέ στην ψηλά στην αριστερή γωνία του Ίτσο έγραψε το 1-0. Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

21′ Η Ξάνθη φανερά επηρεασμένη από το γκολ πουδέχθηκε, με συνεχόμενα λάθη στον χώρο του κέντρου και άλλες δύο τελικές για τπον Εργοτέλη σε διάστημα εντός λεπτού, χωρίς να ανυσηχήσει ο Ίτσο.

23′ Πανηγυριζει με μια σημαια οπαδός του Εργοτέλη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

25′ Ο Εργοτέλης έχει πάρει ψυχολογία και πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το πρώτο τέταρτο η Ξάνθη πίεζε και είχε την υπεροχή, χωρίς να μπορέσει να την μετουσιώσει σε προβάθισμα.

27′ Δεύτερο τέρμα για την Δόξα Δράμας με τον Βάντερσον που κάνει το 0-2 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας. Πάντα Εργοτέλης – Ξάνθη 1-0 και Λεβαδειακός – Διαγόρας 0-0.

28′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη μετά από αρκετή ώρα. Ο δραστήριος Στάθης σέντραρε από δεξιά, με τον Καπνίδη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ του Εργοτέλη μπλόκαρε τη μπάλα.

29′ ‘Εχουν σηκωθεί για ζέσταμα αναπληρωματικοί της Ξάνθης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

30′ Δεύτερη κάρτα για την Ξάνθη, με τον Καπνίδη που έκανε θέατρο μέσα στην μεγάλη περιοχή για να εκβιάσει πέναλτι.

35′ Πρώτη κάρτα για τον Εργοτέλη στον Νεράλ, για τράβιγμ στον Τάτο στον χώρο του κέντρου.

37′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη, ο Τζούμαν βρήκε με άριστη κάθετη τον Σρόιγεν, ο οποίος σέντραρε, με τον Τάτο να πιάνειθ την κεφαλιά και να την στέλνει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

38′ Νέα καλή στιγμή με τον Σρόιγεν, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ από αρκετά πλάγια θέση, μετά από γύρισμα του Καπνίδη. Η Ξάνθη αυξάνει την πίεση λίγο πριν την ανάπαυλα.

40′ Ο ΟΦ Ιεράπετρας μειώνει σε 1-2 με τον Λεμονή κόντρα στην Δ¨οκα Δράμας. Πάντα Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη 1-0 και Λεβαδειακός – Διαγόρας 0-0.

44′ Θα ακολουθήσουν 2′ καθυστερήσεις.

45+1 Άλλο ένα λάθος του Τεσίγια σοτν χώρο του κέντου, ο Αμπτουλασί μπήκε επικύνσυνα κατά μέτωπο στην περιοχή, αλλά κλείστηκε και κέρδισε το κόρνερ.

45+2′ Λήξη ημιχρόνου. Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη 1-0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

15:35 Στα άλλα παιχνίδια στο ημίχρονο: Λεβαδειακός – Διαγόρας 0-0 και ΟΦΙ – Δόξα Δράμας 1-2.

15:40 Η Ξάνθη είχε την υπεροχή στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, με πίεση ψηλά και πολλά κλεψίματα κυρίως με Τάτο και Σρόιγεν, αλλά έλλειψε η αποτελεσματικότητα με δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 0-1. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε την μοναδική (μέχρι εκέινη την στιγμή) φάση του και άνοιξε το σκορ. Οι Κρητικοί πάτησαν πάνω στο τέρμα που σημείωσαν και αύξησαν την πίεση, ενώ απειλούν κυρίως από λάθη της Ξάνθης στον χώρου του κέντρου με αντεπιθέσεις.

15:45 Οι παίχτες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο. Από μια αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Σάββας Σιατραβάνης παίρνει την θέση του πολύ δραστήριου Σρόιγεν, ενώ για τον Εργοτέλη ο Μπουρσέλης παίρνει την θέση του σκόρερ Κόνραντ.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την σέντρα για τον Εργοτέλη.

47′ Με μια πρώτη ματιά, ο Μπουρσέλης πάει να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο Κωστανάσιος σε ρόλο σέντερ φορ.

47′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Εργοτέλη για το 2-0. Ο Μανουσέλης εκμεταλλέυτηκε ακόμα ένα από τα πολλά λάθη της Ξάνθης και με ωραία ατομική προσπάθεια έφτασε απέναντι από τον Ίτσο, αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

48′ Κάρτα για τον Τζούρμαν για επικύνδυνο μαρκάρισμα, αφού σήκωσε το πόδι στο κεφάλι του αντιπάλου σε κόρνερ της Ξάνθης.

49′ Πέναλτι για την Ξάνθη που κερδίζει ο Σάββας Σιατραβάνης. Μετά από κλέψιμο εντός περιοχής ανατράπηκε από τον Μπαζουλουξή και κέρδισε το πέναλτι χωρίς καμία διαμαρτυρία από τους Κρητικούς.

50′ Γκοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Τάτος εκτέλεσε το πέναλτι στην αριστερη γωνία του Κατσιμήτρου, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι, αλλά στην επαναφορά ο Τάτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη 1-1

54′ Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Μπουσέλη, αρκετά μέτρα αουτ.

55′ Ο Σερβιλάκης στην θέση του Ποζατζίδη για τον Εργοτέλη, που κάνει γρήγορα την δεύτερη αλλαγή.

58′ Ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν επιθέσεις.

60′ Η Δόξα Δράμας πετυχαίνει τρίτο γκολ με τον Αγγελόπουλο. ΟΦΙ- Δόξα Δράμας 1-3. Πάντα Λεβαδειακός – Διαγόρας 0-0.

61′ Κίτρινη για τον Κωστανάσιο.

64′ Δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Ο Μυστακίδης παίρνει την θέση του Ντίνα και ο Δημούτσος την θέση του Τεσίγια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

64′ Ο Πατρινός παίρνει την θέση του Κωστανάσιου στην κορυφή της επίθεσης για τους γηπεδούχους.

66′ Επικίνδυνη σέντρα του Εργοτέλη από αριστερά, έσωσε την τελέυταία στιγμή ο Κέβιν

69′ Ο Εργοτέλης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παντα παραμένει το 1-1. Στο άλλο παιχνίδι ο ΟΦ Ιεράπετρας μειώνει σε 2-3 κόντρα στην Δράμα.

71′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Καπνίδη ύστερα από σέντρα του Κέβιν από αριστερά, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

74′ Φάουλ που κερδίζει ο Σιατραβάνης σε καλό μέρος έξω από την περιοχή.

75′ Γέμισμα του Τάτου στο δεύτερο δοκάρι, ο Μυστακίδης προσπάθησε να μπει στην φάση, αλλά είναι άουτ.

76′ Ο Κοκκινής στην θέση του Αμπντουλαχί για τον Εργοτέλη, ενώ ο Θανάσης Παπάζογλου παιρνάει στην θέση του Καπνίδη.

80′ Τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς, παραμένει το 1-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

85′ Ο Βόλτερς στην θέση του Δημούτσου, που είχε περάσει πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο.

86′ Η αλλαγή ήταν αναγκαστική, καθώς ο Δημούτσος αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα.

88′ Τελευταία λεπτά στο παιχνίδι, χωρίς μεγάλες φάσεις, παραμένει το 1-1.

89′ Γκολ για τον Εργοτέλη. Ο Μπουρσέλης έκλεψε από τον Τζούρμαν στον χώρο του κέντρου και με ωραία ατομική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα στο αριστερό «γάμα» του Ίτσο έγραψε το 2-1. Εργοτέλης – Ξάνθη 2-1

90′ Ακολουθούν 5′ καθυστερησεις.

90+3′ Λίγα λεπτά ακόμα, ο Εργοτέλης περιμένει πίσω, με την Ξάνθη να μην μπορεί να απειλήσει.

90+6 Τελευταία φάση του παιχνιδιού με ένα φάουλ έξω και δεξιά από την περιοχή. Ευκαιρία για γέμισμα.

90+6 Τέλος παιχνιδιού. Η Ξάνθη πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα αφού δημιούργησε αρκετές φάσεις, πλήρωσε πανάκριβα τα λάθη της στον χώρο του κέντρου και γνώρισε την ήττα στην Κρήτη. Τελικό αποτέλεσμα: Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη 2-1

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

16:40 Αυτα είναι τα στατιστικά της αναμέτρησης. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγα λεπτά…