Super League: Ανακλήθηκαν τα δελτία Στοΐνοβιτς και άλλων 10 της ΑΕΛ οδηγώντας σε ματαίωση το ματς στη Λαμία

Μπουρλότο στην Super League μπήκε με την ματαίωση όπως φαίνεται του αγώνα Λαμία – ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της SL1 καθώς τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, έγινε γνωστό ότι ανακλήθηκαν τα δελτία 11 ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ μεταξύ των οποίων και του Κομοτηναίου Νάση Στοΐνοβιτς.

Οπως έγινε γνωστό, το σφράγισμα επιταγής της ΠΑΕ οδήγησε την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ σε απόφαση αναστολής έκδοσης δελτίων για 10 παίκτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη! Δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία, μια απόφαση που θα άφηνε αποδεκατισμένη τη θεσσαλική ομάδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα. 

Η επιταγή ύψους 24.000€ για οφειλές στην ΕΠΟ είχε ημερομηνία λήξης 19/01 και μέχρι χθες δεν είχε εξοφληθεί. Κατά συνέπεια, ανακλήθηκε η βεβαίωση περί μη οφειλών και ταυτόχρονα η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η ΑΕΛ, δεν υπήρχαν πληρωμένα παράβολα συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα και ο διαιτητής ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτοί οι παίκτες αφού θεωρούνταν αντικανονική η συμμετοχή του.

Συμφωνα με πληροφορίες, οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι ακόλουθοι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.