Αλλαγή, στην αλλαγή, ω αλλαγή ο Μπαργκάν και ισοπαλία στα χασομέρια από τον Απόλλωνα

Δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη η Καρμιώτισσα του Μπαργκάν που πέρασε αλλαγή και ξανά αλλάχθηκε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Καρμιώτισσα κατάφερε να προηγηθεί στο 69′ χάρη στο εύστοχο πλασάρισμα του Ρομό μετά από υπέροχη ασίστ του Χρίστου διαμορφώνοντας το 1-0.

Ο Απόλλωνας με βασικούς τον πρώην επιθετικό του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί και τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ Μπίσεσβαρ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στη τελευταία φάση του παιχνιδιού. Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γάλλο Νταμπό που μετά από φάση διαρκείας στο 90+8′ επιχείρησε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Τούμπα έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού έχουμε τους γηπεδούχους να γράφουν… ιστορία, καθώς ο προπονητής τους έκανε τρεις αλλαγές με αφετηρία όμως τον ίδιο παίκτη!

Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Μπαργκάν πέρασε στο γήπεδο στη θέση του Νεοφύτου, και μετά ξανά έγινε αλλαγή καθώς στα τελευταία λεπτά τη θέση του πήρε ο Σάββα. Έτσι, ο Νεοφύτου πρόλαβε να αγωνιστεί 63 λεπτά, ο Μπαργκάν 33 (μαζί με τις καθυστερήσεις), ο Σάββα 2 λεπτά (στις καθυστερήσεις).

Στην κορυφή ο Απόλλωνας με 48 βαθμούς, πέρασε την Ομόνοια στο +1. Στους 18 βαθμούς ανέβηκε η Καρμιώτισσα αλλά παραμένει στην προτελευταία θέση.