Volley League: Εβρίτικες κόντρες με το Ολυμπιακός – Κηφισιά να ξεχωρίζει! Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 8ης αγωνιστικής

Σημαντικές αναμετρήσεις χωρίς το μεγάλο ντέρμπι κάνει σερβίς η 8η αγωνιστική που τυγχανει και πρεμιέρα του β’ γύρου στη Volley League, με την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Κηφισιάς να τραβάει τα βλέμματα λόγω της Εβρίτικης κόντρας.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό του ΠΑΟΚ των Δεληκώστα – Κουμεντάκη απέναντι στον Μίλωνα του Άκη Δαρίδη, με τον “Δικέφαλο” να ψάχνει αντίδραση και μια νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή ενώ από την άλλη ο Μίλωνας για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Ο ΟΦΗ του Σωκράτη Χαραλαμπίδη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, του Βασίλη Μούχλια, με τους Κρητικούς να ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς και του “πράσινους” να θέλουν μόνο το τρίποντο για να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Στην πιο σημαντική αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός, του Ανδρέα Ανδρεάδη αντιμετωπίζει την Κηφισιά, του Γρηγόρη Κοντοστάθη και του αρτι αφιχθέντος από τον Ολυμπιακό Σταύρου Κσααμπαλή και η οποία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του COVID19. O Ολυμπιακός θέλει μόνο την νίκη ενώ η Κηφισιά θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Τελευταία αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και τον Φοίνικα Σύρου, του Δημήτρη Γκαρά. Τόσο ο Φίλιππος όσο και ο Φοίνικας ζουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι μεν Βεροιώτες έχουν κάνει το 3 στα 3 απέναντι σε ΟΦΗ, Κηφισιά και Μίλωνα ενώ ο Φοίνικας ξεπέρασε όλα τα ντέρμπι αήττητος και πρωτοπόρος.

VOLLEY LEAGUE – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 6/2, Ωρα 17:00, PAOK Sports Arena, Θεσσαλονίκη (Live Streaming Volley League): ΠΑΟΚ – Μίλων
Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Βασδέκης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Κυριακή 7/2, Ωρα 16:30, Λίντο, Ηράκλειο Κρήτης (Live Streaming Volley League): ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Πακιουφάκη.

Κυριακή 7/2, Ωρα 17:00, Μελίνα Μερκούρη Ρέντη (ΕΡΤ Sports): Ολυμπιακός – ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 7/2, Ωρα 18:00, ΔΑΚ Βέροιας (Live Streaming Volley League): Φίλιππος Βέροιας – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πλιάχα, Χανός, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ.