Τρεις ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας θετικοί στον κορονοϊό και νέα τεστ για πιθανή αναβολή

Συναγερμός στη Δόξα Δράμας καθώς επιβεβαιώθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας έχουν ενεργοποιήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς απομόνωσαν τους τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ θα υποβληθεί σε νέα τεστ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Θυμίζουμε ότι για να αναβληθεί παιχνίδι, θα πρέπει να υπάρξουν πέντε κρούσματα στον τελευταίο έλεγχο που θα γίνει πριν το ματς, επομένως αν υπάρξουν άλλα δύο από τα νεα τεστ, το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, κατά τον χθεσινό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο κατά την διαμονή πριν τον αγώνα με τον ΟΦΙ.
Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημέρωσε άμεσα την αρμόδια υπηρεσία της SL2 καθώς και τον ΕΟΔΥ, όπως ακριβώς προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ευχόμαστε στους τρεις ποδοσφαιριστές μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις.
Να σημειώσουμε πως μετά την σημερινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, εκ νέου ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέα τεστ
».