Στον Ολυμπιακό η γεννηθείσα στην Κομοτηνή διεθνής ακραία Νάσια Φακοπουλίδου

Σημαντική μετεγγραφή για τον Ολυμπιακό καθώς απέκτησε την διεθνή ακραία, Νάσια Φακοπουλίδου, η οποία είναι γεννημένη στην Κομοτηνή.

Η Φακοπουλίδου ξεκίνησε να παίζει βόλει στην Κατερίνη, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Φιλαθλητικό Λάρισας, στον Παναθηναϊκό ενώ φέτος υπέγραψε στο Αιγάλεω και την Pre League Γυναικών χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο αγώνα λόγω του COVID19 και την αναστολή των αγώνων.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθανασία Φακοπουλίδου. Η Ελληνίδα ακραία (ημ. γέννησης, 22/5/1998, ύψος 1,81μ.), εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Με την ίδια να κάνει και τις πρώτες τις δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια περίεργη χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Με αφοσίωση και δουλειά θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιγάλεω για την παραχώρηση και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».