Παναγιωτόπουλος και Στοάκης συνεχίζουν μέσω του ThrakiSportS το «ντέρμπι αιωνίων» του ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη νίκη με 77-88 μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Ολυμπιακού στο αιώνιο ελληνικό ντέρμπι και ουσιαστικά του στέρησε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ολο το ενδιαφέρον των φίλων της καλαθοσφαίρισης στράγηκε σε αυτό το παιχνίδι και το ThrakiSportS αναζήτησε το… τρίτο ημίχρονο από τους δυο πιο γνωστους προπονητές μπάσκετ της Θράκης που τυγχάνουν και οπαδοί των δύο αιωνίων.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος της Ασπίδας Ξάνθης ποτέ δεν έκρυψε τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα. Ο Βασίλης Στοάκης της ΑΕ Κομοτηνής τα… φιλοολυμπιακά του.

Αμφότεροι στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν έχουν ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές και στο εξωτερικό για να δουν από κοντά ως φίλαθλοι-οπαδοί την προσπάθεια των αγαπημένων τους ομάδων.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να κάνει… καζούρα στον Βασίλη Στοάκη μέσω του ThrakiSportS, όταν του ζητήσαμε ένα σύντομο σχόλιο για τον αγώνα.

«Mεγάλη νίκη από έναν Παναθηναϊκό χωρίς τον ηγέτη του στην επίθεση, τον Νέντοβιτς δηλαδή, με Μακ και Φόστερ τραγικούς, Παπαπέτρου πολύ κακό ειδικά στο δεύτερο και μια διαιτησία που έσπρωχνε τον Ολυμπιακό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου που αμέσως μετά πρόσθεσε την σπόντα: «Έμαθα πως ο Στοακης έβαλε τα σκυλιά στο ημίχρονο για ύπνο, γιατί την κατάλαβε νωρίς τη δουλειά».

Η απάντηση του Στοάκη; «Δίκαιη ηττα για τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός υπερείχε στα ριμπάουντ και γενικά έδειξε περισσότερο πάθος απο ότι οι παίχτες του Ολυμπιακού, που εγκλωβίστηκαν στα ψηλά σχήματα του Κάτας», το αρχικό του σχόλιο. Οσο για το πείραγμα του Παναγιωτόπουλου; «Τα σκυλιά μου έπεσαν για ύπνο γιατι τους κουρασε η μεσημεριανή βόλτα στο Φαναρι», σχολίασε ο Εβρίτης κόουυς της ΑΕ Κομοτηνής.

Αμεση η ανταπάντηση του προπονητή των ακαδημιών της Ασπίδας, συνεχίζοντας το καλαμπούρι: «Είναι φίλος ο Βασίλης. Ξέρω ότι είναι στεναχωρημένος. Άλλωστε ομάδα Α2 κερδίσαμε…». Άλλωστε αυτό είναι ο αθλητισμός. Χαρές και λύπες, λίγο καζούρα ο νικητής στον νικημένο και πάντα όλοι φίλοι…