Χωρίς Μπέντο αλλά με Ίτσο, Μπριλάντε και Σχρόιγεν η αποστολή του ΑΟΞ για την Κρήτη! Οι 24 του Πόποβιτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΞ για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (το Σάββατο με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και την Τετάρτη με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα).

Ο Τόνι Πόποβιτς πλέον βλέπει ότι διαθέτει στα χέρια του περισσότερες λύσεις καθώς Μπριλάντε και Ιτσο ανέβασαν στροφές και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, διεκδικώντας θέση ακόμα και στην 11άδα. Επίσης, εκδόθηκε το δελτίο και του νεοαποκτηθέντος Σχρόιγεν που επίσης έχει την δυναότητα να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο Παγκρήτιο.

Από την άλλη, αίσθηση προκαλεί ότι από την 24μελή αποστολή απουζιάζει ο Μπέντο, ο οποίος ήταν ο τερματοφύλακας και στα τέσσερα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης ο Τόνι Πόποβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Βέλιτς, Κέλαβα, Στάθη, Τζούρμαν, Ντίνα, Τσαμούρη, Παπάζογλου Θ., Παντελιάδη, Έμπερτ, Σχρόιεν, Πόποβιτς Κ., Καπνίδη, Σιατραβάνη, Θυμιάνη, Γκαρσία, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Τάτο, Μπριλάντε, Βόλτερς, Μυστακίδη, Δημούτσο, Τεσίγια.

Στόχος βεβαίως στην Κρήτη είναι η επιστροφή στις νίκες που θα φέρουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Η ομάδα μετά το γεύμα στα Πηγάδια, αναχώρησε για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης απ’ όπου θα πετάξει το απόγευμα για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι apostoli-xanthis.png