Volley League: Τρομερός Μιγιαήλοβιτς με συμμετοχή και Ανδρεάδη «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό

Τρομερός σε ακόμη ένα παιχνίδι ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό σε καθαρή νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ντέρμπι για ένα σετ ήταν αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους περσινούς πρωταθλητές να μην μπορούν να είναι όσο ανταγωνιστικοί πρέπει απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Το πρώτο σετ ήταν ένα τρομερό ντέρμπι με εναλλαγές στα συναισθήματα και στο σκορ, με τον ΠΑΟ να βρίσκεται συνέχεια επάνω στο σκορ και στο 23-24, μια διακοπή ρεύματος και ένα σφάλμα στο VAR να μην του χαρίζει το σετ με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί και το χάσει τελικά με 30-28.

Τα υπόλοιπα δυο σετ είχαν καθαρά “ερυθρόλευκο” χρώμα με τοους Φρομ και Μιγιαΐλοβιτς να κάνουν πράγματα και θαύματα στην επίθεση, οδηγώντας αρχικά στο 2-0 με 25-17 και στην νίκη με 3-0 και 25-15 τον γηπεδούχο Ολυμπιακό.

Για τον νικητή Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την νίκη του είναι μόνος πρώτος και τον Φοίνικα Σύρου να έχει έναν αγώνα λιγότερο, ο Νικολά Μιγιαΐλοβιτς είχε 18 πόντους (16/25 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 67% υπ. – 50% άριστες) ενώ αγωνίστηκε και ο Ανδρέας Ανδρεάδης χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού ο Βασίλης Μούχλιας μπήκε προς το τέλος του τρίτου σετ έχοντας 1 πόντο (1/1 επ.).