Super League: Πιθανή αλλά όχι πρώτη η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για… αντι-Κάναντι

Η αναζήτηση προπονητή στον Ατρόμητο μετά την απομάκρυνση του Νταμίρ Κάναντι έχει αρχίσει, με τον Γιώργο Κορακάκη να κάθεται στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν έχει βρεθεί μέχρι τότε αντικαταστάτης.

Σύμφωνε με το ρεπορτάζ της ομάδας, ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Εβρίτη έμπειρου τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, που είναι ελέυθερος, αλλά για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Χρήστος Κόντης. Ο νεαρός τεχνικός είναι ελεύθερος στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά το πέρασμά του από την Χάτα όπου εργάστηκε από τον Μάιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020 δεν έχει καθίσει σε κάποιον πάγκο και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Σίγουρα δεν είναι απίθανο το σενάριο να τελειώσει την σεζόν στον πάκγο και ο Γιώργος Κορακάκης, που θα κάτσει στον πάγκο για το παινχίδι με τον Παναθηναϊκό όπως προεαναφέραμε. Σίγουρα όποια απόφαση και να παρθεί από την διοίηκηση, θα γίνει γνωστή άμεσα εντός των επόμενων ημερών.