Στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας του 2021

Στην Θράκη και συγκεκριμένα στην Ξάνθη θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ για το 2021.

Την είδηση έκανε γνωστή ο τοπικός σύλλογος Πήγασος προσθέτοντας ότι καταρχήν ως ημερομηνία διεξαγωγής, εννοείται κορονοϊού επιτρέποντος, έχει οριστεί το τριήμερο 9-11 Ιουλίου.

«Το 2017 Αποφασίσαμε και Πετύχαμε να Πραγματοποιήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Δρόμου Αντοχής και Χρονομέτρου Κατηγοριών ELITE Ανδρών και Γυναικών. Ήταν η πρώτη απόλυτα θετική πιστοποίηση, ότι εκείνοι οι πρωτοπόροι που έβαλαν τα θεμέλια της συλλογικής ποδηλασίας στην Ξάνθη το 1998 δικαιώθηκαν βρίσκοντας συνεχιστές», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος.

Οπως αναφέρει, συνεργάστηκαν η Αντιπεριφέρεα Ξάνθης, οι Δήμοι Ξάνθης και Αβδήρων, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ο Πήγασος Ξάνθης, η Τροχαία Ξάνθης και Εθελοντικές Ομάδες, ΄στε να στεφθεί η διοργάνωση αυτή από επιτυχία.

«Φέτος μετά από 4 χρόνια Τολμούμε και Σηκώνουμε πάνω στους Ώμους μας το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΜΤΒ 2021 στην θέση Λιβάδι, στο μέρος του ΠΗΓΑΣΟΥ και των XANTHI RUNNERS. Εκεί Στον Βράχο Της Ιεράς Μονής Παναγίας Καλαμούς», επισημαίνεται.

Προστίθεται ότι φέτος συνεργάζονται ξανά Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, Δήμος Ξάνθης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πήγασος Ξάνθης. Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., Ε.Ο.Π., Τροχαία και Εθελοντές.

«Ολοι μαζί θα δείξουμε ότι για την Ποδηλασία στην Χώρα μας ξημερώνουν καλύτερες ημέρες. Δεν έχουμε γήπεδα, Δεν έχουμε οπαδούς, Δεν έχουμε Κανάλια, Δεν μετέχουμε στον ΟΠΑΠ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, JOKER. Για αυτό συνεχίζουμε Και Μένουμε Καθαροί. Ραντεβού λοιπόν τον Ιούλη του 2021 στη Ξάνθη στο Μεγάλο Συναπάντημα της Πανελλήνιας Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ», καταλήγει η ανακοίνωση του Πήγασου.