Με θρακιώτικες υπογραφές η δραματική έκκληση των παικτών της Football League: «Μην παίζετε με τις ζωές μας»

Με την συμμετοχή του Εβρίτη φορ Πάρη Παλιάτσου και των πρώην παιχτών του Πανθρακικού και Έβρου Σουφλίου, Γιώργου Σικαλιά και Νίκου Κουρέλλα αντίστοιχα, 21 ποδοσφαιριστές της Football League εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για άλλη μία φορά, αφού μέσω βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΠΣΑΠ, ζήτησαν να εισακουστεί το αίτημά τους για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο συμμετέχουν οι Αγγελος Αργύρης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γκούρτας, Γιάννης Δαλιανόπουλος, Γιώργος Δελαπόρτας, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Γιάννης Καρπαθάκης, Νίκος Κολιοφούκας, Αριστείδης Κόκκορης, Νίκος Κουρέλας, Γιώργος Μακρής, Παύλος Μουσταφίδης, Βασίλης Μπαξεβάνος, Εντουάρντο Μπρίτο. Νίκος Ντινόπουλος, Πάρης Παλιάτσος, Στάθης Ρόκας, Γιώργος Σικαλιάς, Δημήτρης Σουμπασάκης.​

Αναλυτικά το μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Football League:

«Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας. Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε. Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας. Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της FootballLeague τώρα».