Από την Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Volley League για την Θέτιδα Βούλας η Μαραθοκαμπίτου

Σπουδαία μετεγγραφή για την πρώην ακραία της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Σοφία Μαραθοκαμπίτου, καθώς θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Θέτιδας Βούλας στην Volley League Γυναικών.

Η Σαμιώτισα ακραία είχε επιστρέψει στην Νίκη Αλεξανδρούπολης της φετινή χρονιά από τον ΑΟ Καβάλας αλλά η αγωνιστική στασιμότητα του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και η πιθανή αναβολή του για φέτος, οδήγησαν την νεαρή αθλήτρια να μετακινηθεί στην Θέτιδα Βούλας.

Μπορεί καμιά από τις δύο ομάδες να μην έχει ανακοινώσει την μετακίνηση αυτή αλλά όπως φαίνεται από την παρουσίαση της ΕΟΠΕ με τα ρόστερ των ομάδων, ΕΔΩ, η Μαραθοκαμπίτου ανήκει στο δυναμικό της Θέτιδας Βούλας.

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης μετά και την Χατζηχαραλάμπους που μετακινήθηκε στην Λαμία χάνει ακόμη μια αξιόλογη αθλήτρια σε περίπτωση που η Α2 Γυναικών “πατήσει” γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, αυτές οι μετακινήσεις είναι παράσημο για την ομάδα της Νίκης καθώς ομάδες της μεγάλης κατηγορίας παρακολουθούν την δουλεία που γίνεται στο σύλλογο και το αξιόλογο υλικό που έχει τα τελευταία χρόνια.