Αντιδράσεις οπαδών της Σίντνεϊ Ολίμπικ για την χρήση της εμφάνισης της Ξάνθης

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ανακοινώθηκε από τον Μπιλ Πάπας ότι στο πλαίσιο του διαύλου που έχει ανοίξει μέσω της Ξάνθης με την Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί η βασική εμφάνιση του ΑΟΞ ως δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Σίντεϊ Ολίμπικ την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο δεν είδαν όλοι οι φίλαθλοι της ομογενειακής ομάδας της Αυστραλίας θετικά αυτήν την κίνηση.

«Τι πάθετε εκεί στο Ολύμπικ? Τουλάχιστον η δεύτερη φανέλα να είναι τα χρώματα αυτά που αντιπροσωπεύει η ελληνική ομάδα τόσα χρόνια. Έλεος ρε», σχολίασε ένα οπαδός στην σελίδα της στο facebook.

Άλλοι αναρωτήθηκαν: «Red and white?». Και κάποιοι άλλοι πρόσθεταν: «Κρίμα, χάσαμε την ταυτότητά μας».

Υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν την σημαία του Ολυμπιακού Πειραιώς και σχολιάζουν ότι η ομάδα τώρα γίνεται πραγματικός… Ολυμπιακός (κάνοντας προφανώς λογοπαίγνιο με το Sidney Olympic, δηλαδή… Ολυμπιακός Σίδνεϊ).

Πάντως, στους περισσότερους από όσους έχουν εκφραστεί δείχνουν να αρέσουν οι νέες εμφανίσεις, με ορισμένους να σχολιάζουν ότι ανεξαρτήτως αγωνιστικής πορείας η Σίντεϊ Ολίμπικ είναι πάντα η πιο καλοντυμένη ομάδα στην Αυστραλία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο Μπιλ Πάπας που έχει την προεδρική ιδιότητα τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Σίντνεϊ Ολίμπικ, διευκρίνισε ότι η ερυθρόλευκη εμφάνιση της Ξάνθης θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη εναλλακτική φανέλα της ομογενειακής ομάδας της Αυστραλίας την φετινή σεζόν ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρώματα στην βασική της εμφάνιση, που είναι το μπλε και το άσπρο της ελληνικής σημαίας, δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.